Kansspel Aanbiedingen

Meedoen met een kansspel of loterij geeft je kans op mooie geldprijzen. Meedoen met korting is dan nog beter!

Eerlijk is eerlijk, wie houdt er nu niet van een gokje wagen. Gokken is nu eenmaal gewoon superleuk, uiteraard kun je naar het Casino gaan voor een gezellige avond met vrienden of familie, maar er zijn meer mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld een aan de Staatsloterij, de Lotto, Lucy Day, Lot of Happiness of Runnerz. Dit zijn allemaal loterijen of wedkantoren waar jij gemakkelijk online een gokje kunt wagen en zo nu en dan ook nog eens met een mooie aanbieding, korting, actie of deal. Zo wordt gokken nog leuker en makkelijker.

De Top-aanbiedingen Top 6 Kansspel aanbieders

Actuele Aanbiedingen voor een kansspel, koop een lot nu met korting

Bij de Staatsloterij hebben ze nu een geweldige EK actie. Het gaat hier om de Schiet de bal naar je geluksgetal actie. Door dit te doen maak je kans op geweldige prijzen, je hebt altijd prijs. Je krijgt namelijk altijd 5x 1/5 Staatslot.
Schiet de bal en win
Bij de Staatsloterij hebben ze een gave aanbieding. Kraak de kluis met je eigen geluksgetal en je eerste prijs is direct binnen. Deze gave aanbieding is dan ook een echte aanrader, puur omdat je gegarandeerd een prijs hebt. Wie wordt daar nu niet vrolijk van.
Kraak nu de kluis
De Lotto Ballenmachine is weer terug en dus krijg je gratis loten. Je krijgt gegarandeerd 5 tot 45 gratis loten waarmee jij de volgende trekking kunt mee spelen. Een goede reden dus om nu te kiezen om automatisch mee te spellen en zo extra kans te maken.
Lotto ballenmachine
Bij de Lotto hebben ze op dit moment een geweldige aanbieding. Wanneer je namelijk nu een abonnee wordt maak je in mei iedere dag kans op € 3.000,-. Want bij de Lotto geven ze in mei namelijk iedere dag € 3.000,- weg en dat is dus een goede reden om nu abonnee te worden.
Iedere dag kans op € 3.000,-
Speel jij nog niet mee met de Lotto? Dan is dit het moment om naar de website van de Lotto te gaan om mee te spelen. Kies je hier namelijk nu voor, dan kun je een geweldig cadeau kiezen. Zo heb je dus eigenlijk direct al prijs en daar wordt je natuurlijk vrolijk van.
Kies direct je cadeau
De win weken van de BankGiro Loterij zijn begonnen en dus maak je gratis kans op een prijs van maar liefst € 10.000,-. Mee doen aan deze gave actie is echt helemaal gratis en dus direct een goede reden om je nu snel mee te doen aan deze win actie.
Ja, ik wil winnen
Wil jij ook kans maken op fantastische prijzen? Dan is het slim om nu aan het rad te draaien. Door dit simpel weg te doen heb je altijd een prijs en maak je daarnaast kans op fantastische prijzen zoals een Sonos Play, Philips 3000 of € 300,-.
Draai aan het rad
Wil jij kans maken op grote geld prijzen? Bij Lot of Happiness kun je nu mee spelen en kans maken op prijzen tot wel € 1.000.000,-. Naast dat jij mee speelt en kunt winnen steun je ook nog eens het goede doel Strong Babies, reden genoeg dus om mee te doen.
Speel mee en win
Heb jij een lot van de Staatsloterij? Dan wil je natuurlijk weten of je gewonnen hebt, op deze pagina kan dat. Zo controleer jij de trekking uitslag en koop je direct een nieuw lot voor de volgende Staatsloterij trekking.
Bekijk de trekking uitslag
Lucky Day is het unieke kansspel waarbij je dagelijks kans maakt op grote geldprijzen! Vóór 18.00 Spelen ná 18.00 Winnen. Het leuke van Lucky Day is dat jij voor slechts € 1,50 al kunt mee spelen. Door dit kleine bedrag in te leggen kun je grote bedragen winnen.
Speel Mee met Lucky Day
Wil jij ook iedere zaterdag mee spelen met de Lotto voor maar € 2,- per trekking per lot? Dan is het slim om een Lotto abonnement te nemen, je speelt dan automatisch mee met iedere trekking en maakt dus wekelijks kans op de jackpot.
Speel hier mee
Elke zaterdag is er een Lotto trekking en dus elke week kans op de Lotto Jackpot! De Lotto Jackpot begint op €2.500.000. Wanneer de Jackpot niet valt stijgt de Jackpot de week erop en kan deze dus flink oplopen! Wacht daarom niet langer en koop nu snel een lot voor maar € 2,-.
Speel mee met de Lotto

Koop een lot en steun direct het goede doel

Ze zeggen wel eens meedoen is belangrijker dan winnen. Ergens klopt dit ook wel, want wanneer jij een lot koop bij de Lotto, Staatsloterij, Lucky Day of Lot of Happiness, dan steun je direct het goede doel. Deze kansspel aanbieders steunen namelijk allemaal heel veel goede doelen. Hierdoor wordt meedoen echt wel belangrijker dan winnen, natuurlijk mag je wel zeer blij zijn wanneer je een mooi bedrag wint. Bij deze loterijen hebben ze heel veel grote prijzen, zo is de hoofdprijs vaak miljoenen waard. Zeker de hoofdprijs van de Staatsloterij is extreem hoog en al helemaal tijdens de oudejaarstrekking. Dan is de hoofdprijs gewoon 30 miljoen euro, je zou het maar winnen.

Wedden op paardenraces met Runnerz

In sommige films zie je wel eens dat rijke zakenlui gaan wedden op paardenraces, wij van Topaanbiedingen denken dan wel eens dat wil ik ook. Gelukkig kan dit in Nederland en het is nog legaal ook. Runnerz biedt namelijk dagelijks vele paardenraces aan waar je een wedje op kunt zetten. Je kunt vervolgens de race meekijken via een livestream, zo beleef jij de spanning alsof je erbij bent. Een ander voordeel van Runnerz is dat zij de grootste uitkeringspercentages hebben van alle kansspelen, namelijk gemiddeld 75%. Meld je daarom zeker snel aan bij Runnerz en wie weet win jij binnenkort wel een paardenrace en win je een groot geldbedrag. Want ook bij Runnerz kun je zo miljoenen winnen.

Een lot kopen of wedden doe je uiteraard met korting

Waarom altijd de volle mep betalen om een lot te kopen of om op een paardenrace te wedden als dit niet nodig is? Op deze pagina vind je altijd wel een mooie aanbieding, actie, korting of deal. Zo kan het zomaar zijn dat jij een welkomstbonus krijgt, je krijgt dan een bedrag waarmee jij kunt wedden. Of je krijg wanneer je een abonnement neemt een gratis lot cadeau. Andere acties zijn dat jij direct bij aanmelden een prijs kunt winnen, dit kan een geld bedrag zijn maar ook een leuk product. Wil jij dus een gokje wagen? Dan is het slim om nu te profiteren van een van de aanbiedingen op deze pagina en wie weet win jij straks wel de hoofdprijs en ben je miljonair.