Kansspel Aanbiedingen

Meedoen met een kansspel of loterij geeft je kans op mooie geldprijzen. Meedoen met korting is dan nog beter!

Eerlijk is eerlijk, wie houdt er nu niet van een gokje wagen. Gokken is nu eenmaal gewoon superleuk, uiteraard kun je naar het Casino gaan voor een gezellige avond met vrienden of familie, maar er zijn meer mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld een aan de Staatsloterij, de Lotto, Lucy Day, Lot of Happiness of Runnerz. Dit zijn allemaal loterijen of wedkantoren waar jij gemakkelijk online een gokje kunt wagen en zo nu en dan ook nog eens met een mooie aanbieding, korting, actie of deal. Zo wordt gokken nog leuker en makkelijker.

De Top-aanbiedingen Top 6 Kansspel aanbieders

Actuele Aanbiedingen voor een kansspel, koop een lot nu met korting

Bij Kiosk hebben ze weer een nieuwe winactie. Je kunt namelijk krassen en daardoor winnen, maar wat moet je nu doen om een kraslot te krijgen? Heel simpel, meld je aan voor de nieuwsbrief en jij ontvangt je kraslot. Het mooiste is, je hebt gegarandeerd een cadeau van € 9,99. Dat door je alleen maar in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Lees Meer... Speel mee en win
Wil jij kans maken op grote geld prijzen? Bij Lot of Happiness kun je nu mee spelen en kans maken op prijzen tot wel € 1.000.000,-. Naast dat jij mee speelt en kunt winnen steun je ook nog eens het goede doel Strong Babies, reden genoeg dus om mee te doen.
Lees Meer... Speel mee en win
Heb jij een lot van de Staatsloterij? Dan wil je natuurlijk weten of je gewonnen hebt, op deze pagina kan dat. Zo controleer jij de trekking uitslag en koop je direct een nieuw lot voor de volgende Staatsloterij trekking.
Lees Meer... Bekijk de trekking uitslag
Lucky Day is het unieke kansspel waarbij je dagelijks kans maakt op grote geldprijzen! Vóór 18.00 Spelen ná 18.00 Winnen. Het leuke van Lucky Day is dat jij voor slechts € 1,50 al kunt mee spelen. Door dit kleine bedrag in te leggen kun je grote bedragen winnen.
Lees Meer... Speel Mee met Lucky Day
Wil jij ook iedere zaterdag mee spelen met de Lotto voor maar € 2,- per trekking per lot? Dan is het slim om een Lotto abonnement te nemen, je speelt dan automatisch mee met iedere trekking en maakt dus wekelijks kans op de jackpot.
Lees Meer... Speel hier mee
Elke zaterdag is er een Lotto trekking en dus elke week kans op de Lotto Jackpot! De Lotto Jackpot begint op €2.500.000. Wanneer de Jackpot niet valt stijgt de Jackpot de week erop en kan deze dus flink oplopen! Wacht daarom niet langer en koop nu snel een lot voor maar € 2,-.
Lees Meer... Speel mee met de Lotto
Kies je ervoor om nu automatisch mee te spelen met de Staatsloterij, dan ontvang je een gratis Staatslot. Dit is natuurlijk geweldig, want zo heb jij de eerste trekking gewoon dubbele kans. Daarnaast maak je automatisch kans op het winnen van € 10.000,-. Dit is naast de normale standaard trekking. Het gaat hier namelijk om een beloning dat jij automatisch mee speelt.
Lees Meer... Speel nu automatisch mee
Wil jij kans maken op fantastische geld prijzen? Dan wordt het tijd om mee te spelen met de Staatsloterij. Je kunt bij de Staatsloterij losse loten kopen zodat je slechts één trekking mee speelt. Je hebt hele Staatsloten en een 1/5 Staatslot.
Lees Meer... Koop direct een Staatslot
Hou jij wel van een gokje wagen en ben jij helemaal gek van paardenraces? Dan zit je goed bij Runnerz, zij zijn de enige legale aanbieder van paardenraces in Nederland. Waag nu een gokje en maak kans op miljoenen.
Lees Meer... Speel nu mee
Wil je wekelijks een nieuwsbrief vol Top-Aanbiedingen ontvangen, schrijf je dan in. Liever geen mail? Volg, like of share dan onze pagina's zo blijf jij als nog op de hoogte van de beste aanbiedingen, deals, kortingen en acties.
Lees Meer... Schrijf je in

Koop een lot en steun direct het goede doel

Ze zeggen wel eens meedoen is belangrijker dan winnen. Ergens klopt dit ook wel, want wanneer jij een lot koop bij de Lotto, Staatsloterij, Lucky Day of Lot of Happiness, dan steun je direct het goede doel. Deze kansspel aanbieders steunen namelijk allemaal heel veel goede doelen. Hierdoor wordt meedoen echt wel belangrijker dan winnen, natuurlijk mag je wel zeer blij zijn wanneer je een mooi bedrag wint. Bij deze loterijen hebben ze heel veel grote prijzen, zo is de hoofdprijs vaak miljoenen waard. Zeker de hoofdprijs van de Staatsloterij is extreem hoog en al helemaal tijdens de oudejaarstrekking. Dan is de hoofdprijs gewoon 30 miljoen euro, je zou het maar winnen.

Wedden op paardenraces met Runnerz

In sommige films zie je wel eens dat rijke zakenlui gaan wedden op paardenraces, wij van Topaanbiedingen denken dan wel eens dat wil ik ook. Gelukkig kan dit in Nederland en het is nog legaal ook. Runnerz biedt namelijk dagelijks vele paardenraces aan waar je een wedje op kunt zetten. Je kunt vervolgens de race meekijken via een livestream, zo beleef jij de spanning alsof je erbij bent. Een ander voordeel van Runnerz is dat zij de grootste uitkeringspercentages hebben van alle kansspelen, namelijk gemiddeld 75%. Meld je daarom zeker snel aan bij Runnerz en wie weet win jij binnenkort wel een paardenrace en win je een groot geldbedrag. Want ook bij Runnerz kun je zo miljoenen winnen.

Een lot kopen of wedden doe je uiteraard met korting

Waarom altijd de volle mep betalen om een lot te kopen of om op een paardenrace te wedden als dit niet nodig is? Op deze pagina vind je altijd wel een mooie aanbieding, actie, korting of deal. Zo kan het zomaar zijn dat jij een welkomstbonus krijgt, je krijgt dan een bedrag waarmee jij kunt wedden. Of je krijg wanneer je een abonnement neemt een gratis lot cadeau. Andere acties zijn dat jij direct bij aanmelden een prijs kunt winnen, dit kan een geld bedrag zijn maar ook een leuk product. Wil jij dus een gokje wagen? Dan is het slim om nu te profiteren van een van de aanbiedingen op deze pagina en wie weet win jij straks wel de hoofdprijs en ben je miljonair.