Bekijk de trekking uitslag van de Staatsloterij onlineHeb jij een lot van de Staatsloterij? Dan wil je natuurlijk weten of je gewonnen hebt, op deze pagina kan dat. Zo controleer jij de trekking uitslag en koop je direct een nieuw lot voor de volgende Staatsloterij trekking. Iedere 10e kan het gebeuren, misschien ben jij deze keer de gelukkige! Eén ding is zeker om te kunnen winnen moet je mee doen met de leukste loterij van Nederland!

De Staatsloterij trekking uitslag van deze maand

Omdat er iedere maand een trekking is kun je ervoor kiezen om zelf iedere maand een lot te kopen, echter kun je er ook voor kiezen om automatisch mee te spelen. Kies je hiervoor, dan kun je nooit meer vergeten een lot te kopen. Voor de trekking uitslag maakt het niet uit of je nu een los lot hebt of automatisch mee speelt, één ding is zeker, je kunt hier de uitslag controleren. Iedere trekking van de Staatsloterij is weer super spannend want eerlijk is eerlijk die hoofdprijs wil iedereen wel winnen. Dit kan natuurlijk alleen maar als je mee doet, daarom is het slim om altijd een lot te kopen. Er zijn verschillende loten verkrijgbaar, ongeacht welk lot je hebt, de trekking uitslag vind je hier.

Heb jij de Staatsloterij hoofdprijs gewonnen?

Om mee te kunnen doen met de Staatsloterij heb je één of meerdere Staatslot(en) nodig. Je kunt kiezen uit een 1/5 staatslot of een heel Staatslot. Kies je voor de 1/5 Staatslot, dan krijg je één vijfde van de gewonnen prijs. Win je dus één miljoen dan krijg je dus 200.000 euro. Dit is wel van belang dat je dit weet. Koop je een heel lot dan is dit natuurlijk niet het geval. De Staatsloterij heeft een bizar grote prijzenpot, hierdoor is de trekking ook zo spannend. Want ja wie weet ben jij straks wel miljonair. Het leuke van de Staatsloterij is dat je online de trekking uitslag kunt bekijken, vervolgens kun je direct een nieuw lot kopen zodat je de volgende trekking weer mee speelt. Waar wacht je dus nog op? Koop en lot en bekijk de uitslag!

Iedere maand is er een trekking en kunt je dus de trekking uitslag bekijken. Jaarlijks heb je de volgende trekkingen januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november en december. Daarnaast heb je nog 4 extra trekkingen waarvan je de trekking uitslag kun bekijken. Het gaat hier om de Koningsdagtrekking 27 april, Droomsalaristrekking 1 juli, Droomsalaristrekking 1 oktober en de Oudejaarstrekking 31 december. Voor al deze trekkingen kun je de uitslag hier bekijken.