Wil jij ook kans maken op fantastische prijzen? Dan is het slim om nu aan het rad te draaien. Door dit simpel weg te doen heb je altijd een prijs en maak je daarnaast kans op fantastische prijzen zoals een Sonos Play, Philips 3000 of € 300,-. Natuurlijk wil jij nu weten hoe je kans kunt maken op deze prijzen. Het is eigenlijk heel simpel, je gaat gewoon naar de website, draait aan het rad en vult je gegevens in. Vervolgens maak jij kans op de prijs die jij gedraaid hebt. Na het invullen kun je direct een prijs kiezen die je sowieso wint, want je hebt met dit rad altijd een prijs.

Kies na het draaien direct één of meerdere prijzen

Het leuke van dit rad is dat je dus altijd prijs hebt. Je kunt namelijk kiezen uit 3 verschillende cadeaus, kun je niet kiezen? Dan kies je ze toch gewoon allemaal. Je kunt kiezen uit de volgende 3 cadeaus:

  • Center Parcs korting t.w.v. € 25,-
  • € 5,- shoptegoed op Groupdeal
  • Bladen cadeaukaart t.w.v. € 2,50

Reden genoeg dus om vandaag nog aan het rad te draaien. Naast dat je deze prijzen altijd wint maak je ook nog kans op een Sonos Play, Philips 3000 of € 300,-. De prijs waar je kans op kunt maken hangt af van welke prijs je draait met het rad.

Hoeveel kost het om aan het rad te draaien?

Aan het rad draaien is helemaal gratis, het enige wat jij moet doen is je gegevens achter laten. Kies je daarnaast één of meerdere cadeaus? Dan schrijf jij je in voor de nieuwsbrief van de aanbieder die de prijs weggeeft. Dit zijn dus CenterParcs, Groupdeal en Bladen.nl. Daarnaast schrijf jij je ook in voor de nieuwsbrief van Fantastischeprijzen.nl. Zo blijf jij direct op de hoogte van alle interessante acties en aanbiedingen. Een goede reden dus om nu snel aan het rad te draaien om zo kans te maken op fantastische prijzen.