Lotto 100 dagen iedere dag een winnaar van € 1000,-Ze hebben weer eens een super gave aanbieding bij de Lotto. Wanneer je nu besluit automatisch mee te spelen maar je 100 dagen lang iedere dag kans op het winnen van € 1.000,-. Hoe langer je wacht met je aan te melden hoe minder dagen jij kans maakt. Wacht dus niet langer en speel nu automatisch mee. Iedereen kent de Lotto wel, dit is namelijk een geweldige loterij in Nederland waar je mooie geldprijzen kunt winnen. Daarnaast is het ook de loterij waar loten het voordeligste zijn. Wil je dus super gemakkelijk en voordelig kans maken op grote geldprijzen? Dan doe je er goed aan om nu automatisch mee te spelen.

Voor slechts € 2,- per lot speel je al mee

De Lotto heeft iedere zaterdag een trekking waarbij je kans maakt op de jackpot die altijd miljoenen waard is. De hoogde van de jackpot hangt af of hij er die weken ervoor gevallen is. Hoe langer hij niet valt hoe hoger de jackpot gaat worden. Bij de Lotto heb je al een lot voor maar € 2,-, wanneer je automatisch mee speelt doe je dus mee aan iedere trekking. Dit betekent dat je dus € 2,- per week kwijt bent als je automatisch mee speelt met 1 lot. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om meer loten te nemen. Dit is geheel aan jou, hoe meer loten hoe mee kans je uiteraard maakt.

Eerste 3 maanden 50% korting wanneer je nu mee speelt

Het leuke van de Lotto is dat ze altijd verschillende actie hebben die tegelijk lopen en je kunt profiteren van beide acties. Zo maakt je nu dus 100 dagen lang kans op € 1.000,-, dit is natuurlijk een geweldige prijs want jij hebt je inleg dan dik terug verdiend. Maar dat is niet alles, besluit je nu automatisch mee te spelen, dan krijg je de eerste 3 maanden 50% korting. Dit is natuurlijk helemaal geweldig want zo bespaar je direct al weer een leuk bedrag. Met andere woorden mee doen met de Lotto is echt een aanrader. Wacht dus niet langer, bestel nu snel je lot en speel mee met de leukste loterij van Nederland.