Staatsloterij speel automatisch mee en krijg een gratis lot!

Kies je ervoor om nu automatisch mee te spelen met de Staatsloterij, dan ontvang je een gratis Staatslot. Dit is natuurlijk geweldig, want zo heb jij de eerste trekking gewoon dubbele kans. Daarnaast maak je automatisch kans op het winnen van € 10.000,-. Dit is naast de normale standaard trekking. Het gaat hier namelijk om een beloning dat jij automatisch mee speelt. Een Staatslot is een heel lot met een uniek lotnummer waarmee je kans maakt op één van de grote geldprijzen. Een Staatslot kost € 15,-. Je maakt kans op de volledige prijs. Als je meespeelt met de speloptie XL, betaal je €2,50 extra. Je kan als je gaat meespelen zelf kiezen welk eindcijfer je wilt hebben. Vind je een heel Staatslot te duur? Dan kun je ook gaan voor een 1/5 Staatslot. Deze kost namelijk slechts € 3,- per trekking. Let er wel op, win je een prijs, dan krijg je daar slechts 1/5 deel van.

Wat is de inhoud van mijn Staatslot abonnement?

Wanneer je automatisch mee speelt met de Staatsloterij neem je eigenlijk een abonnement af. Dit abonnement heeft natuurlijk een inhoud, want je wilt ook iets terug krijgen. Kies je ervoor om mee te spelen met de Staatsloterij dan bestaat je abonnement uit:

  • 12 trekkingen elke 10e van de maand: € 15,- (of € 17,50 inclusief speloptie XL) per maand
  • De Koningsdagtrekking op 27 april: € 15,-
  • De 1 Juli trekking: € 15,-
  • De 1 Oktober trekking: € 15,-
  • De Oudejaarstrekking op 31 december: € 30,- (één heel Oudejaarslot).
  • + 1 gratis extra lot ter waarde van € 15,- (of € 17,50 inclusief speloptie XL).

Je kunt je abonnement eenvoudig op ieder moment opzeggen. Je zit dus nergens aan vast. Ben je het dus zat na een half jaar, dan kun je zonder moeite het abonnement stopzetten. Zo heb jij de touwtjes zelf in handen en dat is natuurlijk wel heel erg fijn. Natuurlijk is de aanbieding van een gratis Staatslot helemaal geweldig. Maar ze hebben regelmatig nog meer Staatsloterij aanbiedingen. Mochten deze er zijn dan kun je ze hier vinden.

Heb je liever een tijdelijk abonnement?

Dat kan ook... er zijn ook proefabonnementen van 3 en 6 maanden. Deze abonnementen lopen automatisch af. Je krijgt helaas bij deze abonnementen geen Gratis lot. Wel een groot voordeel hiervan is dat jij je abonnement niet zelf hoeft op te zeggen, je hebt er dus eigenlijk geen omkijken naar. Dit is natuurlijk super fijn want daardoor kun jij je concentreren op andere belangrijke dingen. Wil jij dus gewoon tijdelijk mee doen? Kies dan voor een tijdelijk proefabonnement van de Staatsloterij.