Spin & Win bij de Staatsloterij! Je hebt nu echt altijd prijsBij de Staatsloterij hebben ze weer eens een geweldige aanbieding. Het is namelijk Spin & Win, dit betekent dat je kans maakt op onder andere € 5.000,-. Wacht dus niet langer, spin nu snel bij de Staatsloterij en je hebt gegarandeerd prijs. De Staatsloterij is één van de grootste loterijen van Nederland met een gigantische prijzen pot. Het is dan ook logisch dat zij geregeld een gave aanbieding hebben voor jou. Zo hebben ze nu de actie Spin & Win, dit houdt in dat jij bij kun kunt spinnen, Vervolgens krijg je te zien welke prijs je hebt gewonnen. Wel belangrijk om te weten is dat je vervolgens wel automatisch moet mee spelen om de prijs te kunnen innen.

Welke prijzen kun je winnen met de Spin van de Staatsloterij

Jij vindt deze actie natuurlijk zeer interessant en wilt graag weten wat je nu eigenlijk kunt winnen met de spint. Goed om te weten is dat je gegarandeerd prijs hebt, het gaat hier namelijk om 5x 1/5 Staatslot. Met deze loten maak jij automatisch kans bij een trekking, zo heb je die trekking extra kans op een geweldige prijs. Maar je kunt met de Spin ook mooiere prijzen winnen, het gaat hier om de volgende prijzen:

  • € 5.000,- netto
  • 50 Staatsloten
  • 5 Staatsloten
  • 5x 1/5 Staatslot
  • 1/5 Staatslot

Zoals je kunt zien zijn dit te gekke prijzen en is het dus een goede reden om nu snel mee te doen. Wacht daarom ook zeker niet langer en ga nu snel naar de website van de Staatsloterij en win.

Speel automatisch mee met elke trekking

Wil je kunnen profiteren van deze aanbieding dan moet je wel automatisch mee spelen. Dit kun je doen zolang als je zelf wilt. Belangrijk om te weten is dat je minimaal 18 jaar moet zijn om deel te nemen aan deze actie. Deze loterij valt namelijk onder gokken en daar moet je 18 jaar of ouder voor zijn. Ben jij dus 18 jaar of ouder, dan is dit je kans op een extra prijs bij de Staatsloterij. Wacht dus niet langer en profiteer nu snel. Wie weet heb jij straks wel € 5.000,- extra op je rekening.