Staatsloterij draai en win minimaal 5x 1/5 StaatslotBij de Staatsloterij hebben ze weer eens een geweldige aanbieding voor jou. Het is dit keer draai & win, je wint altijd. Zo heb ja altijd 5x een 1/5 Staatslot maar het kan ook maar zo € 10.000,- zijn. Ze hebben meerdere prijzen, reden genoeg dus om nu mee te spelen. Wil jij de prijs in ontvangst nemen dan zul je wel automatisch mee moeten spelen. Anders ontvang je de prijs niet. Door automatisch mee te spelen doe jij elke Staatsloterij trekking mee met het aantal loten dat jij aangeeft. De Staatsloterij is één van de grootste loterijen van Nederland.

Win nu 100 Staatsloten of € 10.000,-

Het leuke van deze geweldige aanbieding van de Staatsloterij is dat je direct al een fantastische prijs kunt winnen. Zo maak je bijvoorbeeld kans op 100 Staatsloten of € 10.000,-. Dit zijn beide natuurlijk fantastische prijzen die beide 2x te winnen zijn. Naast deze prijzen maak je ook nog kans op 10 Staatsloten (is 10x te winnen) en 1 Staatslot (is 100x te winnen). Zo zie je maar dat er best veel prijzen te winnen zijn, een goede reden dus om nu direct automatisch mee te spelen met de Staatsloterij.

Staatsloterij draai en win in 3 stappen

Mee doen aan deze geweldige actie is eigenlijk heel simpel. Om te beginnen vul jij je gegevens in en speel je automatisch mee zolang je wilt. Wanneer je dit gedaan hebt trek je aan de hendel, op dat moment gaat de kast draaien. Is de kast gestopt met draaien dan zie je direct welke prijs jij gewonnen hebt. Met automatisch mee spelen speel je mee met 16 trekkingen. 15 van deze trekkingen kosten € 15,- per lot alleen de Oudejaarstrekking is duurder, je betaald dan € 30,- per lot. Dit komt omdat de prijs dan ook gigantisch hoog is. Waar wacht je nog op, meld je nu aan bij de Staatsloterij en win direct een leuke prijs.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!