Speel mee met Lot of Happiness en steun Strong BabiesWil jij kans maken op grote geld prijzen? Bij Lot of Happiness kun je nu mee spelen en kans maken op prijzen tot wel € 1.000.000,-. Naast dat jij mee speelt en kunt winnen steun je ook nog eens het goede doel Strong Babies, reden genoeg dus om mee te doen. Bij Lot of Happiness kun je kans maken op het winnen van geweldige prijzen. In vergelijking met andere loterijen kun je bij Lot of Happiness zelf kiezen welk goede doel jij gaat steunen. Als je van deze advertentie gebruik maakt zul je een supporter worden van Strong Babies en daarom hebben ze bij Lot of Happiness nu fantastische geldbedragen, onvergetelijke belevenissen en bijzondere cadeaus. De prijzen pot wordt steeds groter, hoe meer mensen Strong Babies gaan steunen hoe groter de prijzen pot wordt. Het leuke van Lot of Happiness is dat de winkans heel groot is namelijk 1 op 5. 

Activeer nu jouw gratis lot bij Lot of Happiness

Je kun bij Lot of Happiness automatisch mee spelen voor zo lang als jij dat zelf wilt. Zodra je nu kiest voor Lot of Happiness dan krijg je er een gratis lot bij. Zo speel jij de eerste keer gratis mee met deze geweldige loterij. Bij deze loterij speel je namelijk niet alleen mee om te winnen maar ook om één van de goede doelen te steunen zoals Strong Babies. Omdat jij ervoor kiest Strong Babies te steunen krijg je een gratis lot en dat is toch een leuke actie van Lot of Happiness dachten wij zo van Top-aanbiedingen. Ook met het gratis lot maak jij natuurlijk kans op hele mooie en grote geldprijzen. Per jaar zijn er bij Lot of Happiness 16 trekkingen en per lot betaal jij € 12,50.

Strong Babies het beste lot voor baby's die te vroeg geboren worden

Voor wie Strong Babies nog niet kent, hier een kleine uitleg. Strong Babies is een goed doel dat zich bezig houd met baby's die te vroeg geboren worden, vaak hebben deze baby's gedragsproblemen of lichamelijke beperkingen. Ook voor ouders en familie is dit een niet te bevatten drama. Bij Strong Babies investeren ze in onderzoeken om zo babysterfte door vroeggeboorte te stoppen. Daarnaast dragen ze bij aan een hogere overlevingskans en zorgen ze voor een gezonde toekomst van elke pasgeboren baby. Met andere woorden het steunen van Strong Babies zorgt ervoor dat jij een nieuw leven kan redden.