Win dagelijks grote geld bedragen met de loterij Lucky day!

Lucky Day is het unieke kansspel waarbij je dagelijks kans maakt op grote geldprijzen! Vóór 18.00 Spelen ná 18.00 Winnen. Het leuke van Lucky Day is dat jij voor slechts € 1,50 al kunt mee spelen. Door dit kleine bedrag in te leggen kun je grote bedragen winnen. In Nederland heb je meerdere Loterijen voor heel veel mensen is Lucky Day een zeer populaire loterij. Niet voor niks dat er dagelijks duizenden mensen mee spelen. Dit komt mede ook doordat je voor een zeer klein bedrag al kunt mee spelen met deze gave loterij. Wil jij dus ook mee spelen met een loterij maar wil je er niet te veel geld aan uitgeven? Dan doe je er goed aan om nu één of meerdere loten te kopen bij Lucky Day. Meespelen met Lucky Day is eigenlijk heel eenvoudig uit te leggen: Vóór 18.00 Spelen ná 18.00 Winnen. Dus Speel mee & maak Kans op Veel Geld. In 3 stappen leggen we uit hoe makkelijk het is.

Kies je getallen
Speel mee door uit 80 getallen 1 tot 10 getallen te kiezen. De te winnen prijs wordt hoger als je met meer getallen meespeelt. Je kunt bij Lucky Day gewoon 10 willekeurige getallen per lot kiezen. Kies hierbij dus getallen waar jij en goed gevoel bij hebt. Deze getallen moeten jou namelijk bij de trekking geluk brengen. Door voor elke lot andere getallen te kiezen maak je de win kans voor jezelf groter. Bedenk dus goed welke getallen je kies voor je besluit mee te spelen. Heb jij een goed gevoel bij de door jou gekozen getallen? Dan kun je verder naar je inleg.

Kies je inleg
Je inleg en het aantal gekozen getallen samen bepalen de hoogte van de te winnen prijs. Je speelt al mee vanaf €1,50. De maximum inleg is €22,50. Hoe meer je inlegt hoe hoger het bedrag is dat je kunt winnen. Bij elk lot dat je toevoegt kun je zien hoeveel geld je kunt winnen met dit lot. Echter is het van belang om je niet te laten lijden door deze bedragen, want de kans dat je het wint is natuurlijk niet groot. Je moet dan namelijk wel alle 10 de getallen goed hebben. De kans dat dit gebeurd is natuurlijk niet groot. Gebeurd het toch dan heb je de juiste getallen gekozen en kun je miljoenen winnen.

De trekking
Elke dag rond 18:00u vindt de trekking plaats. Je weet dus dezelfde dag nog of je iets gewonnen. Dit is natuurlijk super leuk, want als jij loten koopt dan zit je toch iedere keer weer in spanning. Bij Lucky Day duurt die spanning niet lang omdat de trekking de zelfde dag nog is. Heb jij vertrouwen in jouw getallen dan kun je ervoor kiezen om meerdere dagen met die zelfde getallen te spelen. Jouw getalen doen dan bijvoorbeeld 7 dagen mee in de trekking. Heb je dan vandaag niks gewonnen, dan heb je morgen misschien wel meer geluk.

Genoeg uitleg? Dan kun je nu je getallen kiezen! En is dit misschien wel jouw Lucky Day!

Bij Lucky Day hebben ze ook een Extra Bonusspel

Is today your lucky day? Speel dan ook mee met het Bonusspel. Wie weet wordt jouw prijs misschien wel 1, 3, 5 of 10 vermenigvuldigd! Na 18:00 uur zie je gelijk de trekkingsuitslag. Goed om te weten is dat je het bonusspel alleen kunt spelen als je inleg € 4,50 of lager is. Wil jij graag meer inleggen dan kun je niet gebruik maken van het extra bonusspel. Dit spel is natuurlijk alleen slim om te spelen al je alle vertrouwen hebt in je getallen en denk dat je vandaag echt gaat winnen. Heb je dat gevoel niet, dan kun je het bonusspel beter een andere dag inzetten.

Andere, misschien nog betere aanbieding?

Elke zaterdag is er een Lotto trekking en dus elke week kans op de Lotto Jackpot! De Lotto Jackpot begint op €2.500.000. Wanneer de Jackpot niet valt stijgt de Jackpot de week erop en kan deze dus flink oplopen! Wacht daarom niet langer en koop nu snel een lot voor maar € 2,-. Elke zaterdag is er een Lotto trekking en dus elke week kans op de Lotto Jackpot! De Lotto Jackpot begint op €2.500.000. Wanneer de Jackpot niet valt stijgt de Jackpot de week erop en kan deze dus flink oplopen! Wacht daarom niet langer en koop nu snel een lot voor maar € 2,-. Dit is natuurlijk een super klein bedrag om éénmalig mee te doen aan de leukste zaterdag loterij. In Nederland is de Lotto super bekend en daardoor is het leuk dat jij voor maar € 2,- hieraan kunt mee spelen. Want hoe meer mensen er mee spelen hoe hoger de jackpot gaat worden. Zeg nu zelf dromen over de Jackpot is toch prachtig. Voor maar € 2,- kan het gebeuren, wacht dus niet langer, ga naar de Lotto en koop je lot. Waarom meespelen met de Lotto? Het kan natuurlijk zo zijn dat jij je afvraagt waarom je nu zou mee spelen met de Lotto. Eigenlijk is dit heel simpel, de Lotto is gewoon een fantastische loterij waar jij grote geld bedragen kunt winnen. De grote voordelen van de Lotto zijn namelijk als volgt: De jackpot is minimaal €2.500.000 Voor €2 kan jij ook miljonair zijn Iedere zaterdag een trekking Zoals je kunt zien heeft de Lotto echt wel verschillende voordelen en loont het zeker om mee te spelen met de Lotto. Naast de Jackpot hebben ze natuurlijk ook andere prijzen, win je de jackpot niet, dan kan het maar zo zijn dat jij een andere mooie prijs wint. Koop daarom nu snel een lot bij de Lotto en speel aankomende zaterdag al mee met de trekking. Speel mee met de Lotto
Bekijk de aanbieding
Heb jij een lot van de Staatsloterij? Dan wil je natuurlijk weten of je gewonnen hebt, op deze pagina kan dat. Zo controleer jij de trekking uitslag en koop je direct een nieuw lot voor de volgende Staatsloterij trekking. Heb jij een lot van de Staatsloterij? Dan wil je natuurlijk weten of je gewonnen hebt, op deze pagina kan dat. Zo controleer jij de trekking uitslag en koop je direct een nieuw lot voor de volgende Staatsloterij trekking. Iedere 10e kan het gebeuren, misschien ben jij deze keer de gelukkige! Eén ding is zeker om te kunnen winnen moet je mee doen met de leukste loterij van Nederland! De Staatsloterij trekking uitslag van deze maand Omdat er iedere maand een trekking is kun je ervoor kiezen om zelf iedere maand een lot te kopen, echter kun je er ook voor kiezen om automatisch mee te spelen. Kies je hiervoor, dan kun je nooit meer vergeten een lot te kopen. Voor de trekking uitslag maakt het niet uit of je nu een los lot hebt of automatisch mee speelt, één ding is zeker, je kunt hier de uitslag controleren. Iedere trekking van de Staatsloterij is weer super spannend want eerlijk is eerlijk die hoofdprijs wil iedereen wel winnen. Dit kan natuurlijk alleen maar als je mee doet, daarom is het slim om altijd een lot te kopen. Er zijn verschillende loten verkrijgbaar, ongeacht welk lot je hebt, de trekking uitslag vind je hier. Heb jij de Staatsloterij hoofdprijs gewonnen? Om mee te kunnen doen met de Staatsloterij heb je één of meerdere Staatslot(en) nodig. Je kunt kiezen uit een 1/5 staatslot of een heel Staatslot. Kies je voor de 1/5 Staatslot, dan krijg je één vijfde van de gewonnen prijs. Win je dus één miljoen dan krijg je dus 200.000 euro. Dit is wel van belang dat je dit weet. Koop je een heel lot dan is dit natuurlijk niet het geval. De Staatsloterij heeft een bizar grote prijzenpot, hierdoor is de trekking ook zo spannend. Want ja wie weet ben jij straks wel miljonair. Het leuke van de Staatsloterij is dat je online de trekking uitslag kunt bekijken, vervolgens kun je direct een nieuw lot kopen zodat je de volgende trekking weer mee speelt. Waar wacht je dus nog op? Koop en lot en bekijk de uitslag! Iedere maand is er een trekking en kunt je dus de trekking uitslag bekijken. Jaarlijks heb je de volgende trekkingen januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november en december. Daarnaast heb je nog 4 extra trekkingen waarvan je de trekking uitslag kun bekijken. Het gaat hier om de Koningsdagtrekking 27 april, Droomsalaristrekking 1 juli, Droomsalaristrekking 1 oktober en de Oudejaarstrekking 31 december. Voor al deze trekkingen kun je de uitslag hier bekijken. Bekijk de trekking uitslag Koop een nieuw lot
Bekijk de aanbieding
Wil jij ook iedere zaterdag mee spelen met de Lotto voor maar € 2,- per trekking per lot? Dan is het slim om een Lotto abonnement te nemen, je speelt dan automatisch mee met iedere trekking en maakt dus wekelijks kans op de jackpot. Wil jij ook iedere zaterdag mee spelen met de Lotto voor maar € 2,- per trekking per lot? Dan is het slim om een Lotto abonnement te nemen, je speelt dan automatisch mee met iedere trekking en maakt dus wekelijks kans op de jackpot. Het voordeel van automatisch mee spelen met de Lotto is dat je de eerste 3 maanden mee speelt voor maar € 1,- per lot. Je krijgt namelijk de eerste 3 maanden 50% korting. Dit is natuurlijk geweldig, want zo maak jij extra voordelig kans op de gigantische jackpot. Elke zaterdag is er een Lotto trekking, en dus elke week kans op de Lotto Jackpot! De Lotto Jackpot begint op € 2.500.000,-. Wanneer de Jackpot niet valt stijgt de Jackpot de week erop en kan deze dus flink oplopen! Voor slechts € 2,- per lot maak je kans op de Lotto Jackpot van minimaal € 2.500.000,-!. Kies je voor de Extra optie dan betaal je € 3,- per lot, maar je hebt dat Extra veel kans op Extra prijzen tot wel € 1.000.000,-. Waarom meespelen met de Lotto? Je zult het je zelf wel afvragen, waarom zou ik ervoor kiezen om automatisch mee te spelen met de Lotto. Laten we beginnen met dat de Lotto een super leuke loterij is die ook nog eens heel veel goede doelen steunt. Dit is natuurlijk van groot belang, zo maak jij kans op grote geld prijzen en help je daarnaast nog eens de goede doelen. Maar er is meer, alle voordelen van automatisch mee spelen hebben wij voor je op een rijtje gezet. Je mist nooit een trekking Eerste 3 maanden 50% korting De jackpot is minimaal € 2.500.000,- Voor € 2,- kan jij ook miljonair zijn Iedere zaterdag een trekking Zo zie je maar, allemaal goede redenen om nu snel mee te spelen met de Lotto en kans te maken op die geweldige jackpot. Ook prijzen van € 25.000,- en € 100.000,- vallen regelmatig, nog een extra reden dus om nu snel mee te spelen met de Lotto. Speel hier mee
Bekijk de aanbieding
Hou jij wel van een gokje wagen en ben jij helemaal gek van paardenraces? Dan zit je goed bij Runnerz, zij zijn de enige legale aanbieder van paardenraces in Nederland. Waag nu een gokje en maak kans op miljoenen. Hou jij wel van een gokje wagen en ben jij helemaal gek van paardenraces? Dan zit je goed bij Runnerz, zij zijn de enige legale aanbieder van paardenraces in Nederland. Waag nu een gokje en maak kans op miljoenen. Wedden bij Runnerz is het beste dat je kunt doen als je wilt spelen en winnen. Van alle legale kansspelen in Nederland keren zij het hoogste percentage uit, want gemiddeld wordt 75% van de inzet weer uitgekeerd. Ter vergelijking, de Staatsloterij en de Lotto keren respectievelijk 65% en 50% van de inzet uit. Winnen doe je bij.... Runnerz in dit geval Nee in dit geval niet de Postcode Loterij maar bij Runnerz. Ben jij nog geen klant van Runnerz, dan is dit het moment om je aan te melden. Je krijgt nu namelijk € 25,- welkomstbonus waar je direct meer kan spelen. Enkele grote voordelen van Runnerz zijn: Elke week kans op miljoenen Elke paar minuten een nieuwe race Kleine inzet, grote uitbetalingen (binnen 10 minuten) Totalisatorsysteem dus Runnerz wil dat je wint Live streaming van alle races Enige legale aanbieder van paardenraces in Nederland Steun de Nederlandse draf- ren rensport Mooie aanbiedingen en spaar automatisch voor vrijspeltegoed met de RunnerzClub Voldoende redenen dus om je nu aan te melden als nieuwe klant en direct een gokje te wagen. Ook wanneer jij nog niet thuis bent in de paardenraces zul je merken dat dit gewoon weg super leuk is. Dus Runnerz.nl is er eigenlijk voor iedereen, ervaren of onervaren winnen doe je bij Runnerz. Speel nu mee
Bekijk de aanbieding
Bij de Staatsloterij hebben ze op dit moment weer een geweldige aanbieding namelijk Buit van de Dag. Tijdens deze actie maak je iedere dag kans op € 1000,- en iedere week kans op een VanMoof e-bike t.w.v. € 1.998,-. Dit is de hele maand januari en februari. Bij de Staatsloterij hebben ze op dit moment weer een geweldige aanbieding namelijk Buit van de Dag. Tijdens deze actie maak je iedere dag kans op € 1000,- en iedere week kans op een VanMoof e-bike t.w.v. € 1.998,-. Dit is de hele maand januari en februari en alleen geldig voor abonnees. Dit is dan ook het moment om automatisch mee te spelen, want hoe jammer is het als jij dit geld bedrag mis gaat lopen. Ga daarom nu snel naar de website van de Staatsloterij en speel automatisch mee. Uiteraard kun je op ieder gewenst moment weer opzeggen. Door automatisch mee te spelen maak je iedere Staatsloterij trekking kans op geweldige geld prijzen. Alleen daarom is het al aan te raden om nu mee te spelen met de grootste loterij van Nederland.  Wordt nu abonnee en speel direct automatisch mee Wanneer je besluit nu abonnee van de Staatsloterij te worden speel je automatisch mee met de eerst volgende trekking. Daarnaast krijg je nu tijdelijk ook nog eens een geweldig cadeau. Jij krijg nu namelijk 5x 1/5 Staatslot, zo maak je de eerste 5 trekkingen dus extra kans op geweldige prijzen. Als kers op de kaart maak je ook nog eens kans op een geld bedrag van maar liefst € 10.000,-. Waar wacht je dus nog op? Ga nu snel naar de website van de Staatsloterij en speel direct mee. Beter dan dit gaat het niet worden. De Buit van de Dag actie is super populair omdat je echt kans maakt op geweldige prijzen. Deze actie is slechts tijdelijk dus wees er snel bij. Staatsloterij speel mee en win grote geld prijzen Iedere abonnee maakt in januari en februari 2022 elke dag gratis kans op € 1.000,- netto en elke week kans op een VanMoof e-bike t.w.v. € 1.998,-. Pak die Buit van de dag! Als nieuwe abonnee krijg je ook nog en 5x 1/5 Staatslot cadeau en maak je kans op € 10.000,-. Zo werk je unieke code, ga naar Staatsloterij.nl/buit en vul je code in (druk hieronder op de button en je krijg je code te zien op de website van de Staatsloterij. Vul je gegevens in en ga automatisch meespelen met de Staatsloterij. Speel mee zolang je wilt. Je geniet nu van alle abonnee voordelen. Let op deze actie loopt t/m 13 februari 2022. De Buit van de dag Staatsloterij actie is super populair bij heel veel mensen. Speel nu mee
Bekijk de aanbieding
Wil jij kans maken op grote geld prijzen? Bij Lot of Happiness kun je nu mee spelen en kans maken op prijzen tot wel € 1.000.000,-. Naast dat jij mee speelt en kunt winnen steun je ook nog eens het goede doel Strong Babies, reden genoeg dus om mee te doen. Wil jij kans maken op grote geld prijzen? Bij Lot of Happiness kun je nu mee spelen en kans maken op prijzen tot wel € 1.000.000,-. Naast dat jij mee speelt en kunt winnen steun je ook nog eens het goede doel Strong Babies, reden genoeg dus om mee te doen. Bij Lot of Happiness kun je kans maken op het winnen van geweldige prijzen. In vergelijking met andere loterijen kun je bij Lot of Happiness zelf kiezen welk goede doel jij gaat steunen. Als je van deze advertentie gebruik maakt zul je een supporter worden van Strong Babies en daarom hebben ze bij Lot of Happiness nu fantastische geldbedragen, onvergetelijke belevenissen en bijzondere cadeaus. De prijzen pot wordt steeds groter, hoe meer mensen Strong Babies gaan steunen hoe groter de prijzen pot wordt. Het leuke van Lot of Happiness is dat de winkans heel groot is namelijk 1 op 5.  Activeer nu jouw gratis lot bij Lot of Happiness Je kun bij Lot of Happiness automatisch mee spelen voor zo lang als jij dat zelf wilt. Zodra je nu kiest voor Lot of Happiness dan krijg je er een gratis lot bij. Zo speel jij de eerste keer gratis mee met deze geweldige loterij. Bij deze loterij speel je namelijk niet alleen mee om te winnen maar ook om één van de goede doelen te steunen zoals Strong Babies. Omdat jij ervoor kiest Strong Babies te steunen krijg je een gratis lot en dat is toch een leuke actie van Lot of Happiness dachten wij zo van Top-aanbiedingen. Ook met het gratis lot maak jij natuurlijk kans op hele mooie en grote geldprijzen. Per jaar zijn er bij Lot of Happiness 16 trekkingen en per lot betaal jij € 12,50. Strong Babies het beste lot voor baby's die te vroeg geboren worden Voor wie Strong Babies nog niet kent, hier een kleine uitleg. Strong Babies is een goed doel dat zich bezig houd met baby's die te vroeg geboren worden, vaak hebben deze baby's gedragsproblemen of lichamelijke beperkingen. Ook voor ouders en familie is dit een niet te bevatten drama. Bij Strong Babies investeren ze in onderzoeken om zo babysterfte door vroeggeboorte te stoppen. Daarnaast dragen ze bij aan een hogere overlevingskans en zorgen ze voor een gezonde toekomst van elke pasgeboren baby. Met andere woorden het steunen van Strong Babies zorgt ervoor dat jij een nieuw leven kan redden. Speel mee en win
Bekijk de aanbieding