Steun nu ook Kinderfonds MAMAS en wordt donateur

Doneren aan Kinderfonds MAMAS

Er zijn wereldwijd heel veel goede doelen, al deze doelen staan ergens voor maar zijn wel helemaal afhankelijk van jou. Zo ook Kinderfonds MAMAS, dit goede doel helpt de mamas in Zuid-Afrika en kan jouw donatie maar al te goed gebruiken. Nu snappen wij van Top-aanbiedingen maar al te goed dat je niet zomaar elk goede doel kunt helpen. Daarom vertellen wij jou graag wat meer over Kinderfonds MAMAS zodat jij daarna de keuze kunt maken of je besluit te doneren ja of nee. Goed om te weten is dat Kinderfonds MAMAS inmiddels al ruim 46.000 donateurs heeft. Natuurlijk wil dit niet zeggen dat er geen donateurs meer bij hoeven te komen, dit zegt juist meer over wat een fantastisch werk ze verrichten. Laat dit een eerste reden zijn om nu ook donateur te worden. Steun dus vanaf vandaag ook Kinderfonds MAMAS.

 

De Mamas zorgen nu al voor ruim 50.000 kinderen

Iedereen weet dat de kinderen in Zuid-Afrika het zeer slecht hebben. De meeste kinderen wordt daar daarom ook niet oud, gelukkig is daar Kinderfonds Mamas. Samen met ruim 2.000 lokale mamas worden er ruim 50.000 kinderen verzorgt. Deze mamas zijn constant bezig met de meest kwetsbare kinderen. Dit doen ze door hen te helpen om veilig, gezond, goed opgeleid en sociaal vaardig groot te worden. Het mooie van Kinderfonds MAMAS is dat jij vanaf € 5,- per maand al één kind helpt. Hoe meer geld er dus gedoneerd wordt hoe meer kinderen er geholpen worden. Ondanks dat er nu al ruim 50.000 kinderen worden geholpen zijn er nog meer dan 10 miljoen kinderen in onmenselijke armoede. Door deze armoede is er in Zuid-Afrika heel veel geweld, sexueel misbruik, criminaliteit en hiv-aids. Niemand wil natuurlijk dan één kind hier uiteindelijk me te maken krijgt en daarom is het goed om de MAMAS te helpen.

Kinderfonds MAMAS is op persoonlijk verzoek van Nelson Mandela ontstaan

Het kan haast niet anders of je hebt wel eens van de naam Nelson Mandela gehoord. We kunnen gerust zeggen dat Nelson Mandela een held was die deed wat moest gebeuren. Dit bleek ook toen hij President werd in Zuid-Afrika en merkte dat er veel kinderen in armoede leefden en dus over straat zwierven. Hij kon dit niet langer aanzien en richtte een fonds op voor deze kinderen. Na een paar jaar vroeg hij aan Bas Kardol ook wel bekend als een Nederlandse zakenman die woonde in Zuid-Afrika, om ook in Nederland geld in te zamelen. Het duurde dan ook niet lang of het Nelson Mandela Kinderfonds werd opgericht. Sinds 2010 is de naam veranderd is heet het dus Kinderfonds MAMAS.

“Want de veranderingen in Zuid-Afrika gaan te lang duren voor miljoenen kinderen in armoede. Zonder extra hulp zullen zij niet overleven en het nieuwe Zuid-Afrika niet meemaken”. Nelson Mandela

Overtuigd? Zeg dan Ja, ik help mee

Ben jij overtuigd en zie je ook dat de kinderen in Zuid-Afrika hard hulp nodig hebben? Dan is dit het moment om je aan te melden als donateur om zo iedere maand een vast bedrag te doneren. Wij van Top-aanbiedingen kunnen je nu al zeggen dat de MAMAS in Zuid-Afrika je hier heel dankbaar voor zijn. Goed voor jou om te weten is dat Kinderfonds MAMAS goed in de gaten houdt waar het geld voor besteed wordt en hier dan ook afspraken over maakt. Zo weet jij zeker dat jouw donatie goed terecht komt dat is natuurlijk wat jij wilt.