Keter bijzettafel illuminated coolbar met verlichting bij Wehkamp

Op zoek naar een koeltafel met verlichting? Dan heb je die zojuist gevonden bij Wehkamp. Zij hebben namelijk de Keter bijzettafel illuminated coolbar met verlichting in het assortiment. Deze kun je op dit moment kopen met een mooie korting. Het is dan ook zeker de moeite waard om nu naar de website van de Wehkamp te gaan om hem direct te bestellen. Met deze koeltafel ben jij namelijk helemaal klaar voor het perfecte tuinfeest, ook tijdens de warme dagen. Jij hebt namelijk altijd een koud drankje bij de hand en dat is natuurlijk net wat jij wilt.

Deze verlichte coolbar van Keter is een koelbox en bijzettafel in één. Met ruimte voor verschillende 1,5 liter flessen zal het je niet aan koele drankjes ontbreken. Wil je de frisdrank ook tijdens een barbecue graag koud serveren, zet de coolbar dan in de tuin en vul de onderkant van de tafel met ijs. Wanneer je de deksel in een hoge positie plaatst, is de koelbox in een handomdraai in een bijzettafel te veranderen.

Andere, misschien nog betere aanbieding?

Ben jij zoekende naar een koeltafel? Dan is de Keter coolbar koelbox echt iets voor jou. Dit is de ultieme bijzettafel waar jij je drankjes lekker koud in kunt houden. Een goede reden om nu naar de website te gaan van vtwonen en hem te bestellen. Ben jij zoekende naar een koeltafel? Dan is de Keter coolbar koelbox echt iets voor jou. Dit is de ultieme bijzettafel waar jij je drankjes lekker koud in kunt houden. Een goede reden om nu naar de website te gaan van vtwonen en hem te bestellen. Bij vtwonen hebben ze heel veel gave producten in het assortiment waaronder dus deze Keter Coolbar Koelbox. Deze bijzettafel met koelfunctie, is het perfecte item voor een mooi feestje. Dit item is niet alleen praktisch, hij ziet er ook nog eens super mooi uit. Een goede reden dus om hem nu online te kopen. De keter coolbar is een koelbox, cocktailtafel en koffietafel in één. het ontwerp heeft een uitschuifbare bovenkant die een simpele bijzettafel verandert in een originele cocktailtafel. ideaal voor feestjes, barbecues en cocktailparty's! Keter coolbar kopen
Bekijk de aanbieding