Aanbiedingen van KPN

KPN is de nummer één als het gaat om het leveren van ICT diensten. Meerdere diensten levert KPN en alle zijn van hoge kwaliteit. De volgende diensten worden door KPN geleverd:

  • Internet
  • Televisie
  • Vast bellen
  • Mobiel met 4G netwerk

Zoals je ziet je kunt voor van alles terecht bij KPN, alles kun je gemakkelijk online bestellen op de website. Indien je hulp nodig hebt kun je gemakkelijk een chat starten waarna je snel geholpen wordt met jouw vraag.

Alles-in-1 van KPN

KPN heeft ook een bundel waar internet, televisie en vast bellen in zit. Deze bundel wordt het alles in 1 pakket van KPN genoemd. Sluit deze af en geniet thuis van alle mogelijkheden die er zijn. Zet de tv aan terwijl vrouw lief aan het internetten is en dat voor een vast bedrag per maand.

Losse mobiele toestellen of toch een abonnement

KPN bied niet alleen toestellen met abonnement aan, maar je kunt er ook losse toestellen kopen. Ze hebben bij KPN een ruim assortiment met vele verschillende merken. Enkele top merken die KPN levert zijn:

  • Apple iPhone
  • Samsung
  • Sony
  • Huawei

Naast deze top merken vind je er ook de merken Nokia, HTC, LG, Emporia & Doro. Als je dus een nieuw toestel nodig hebt, dan kijk je gewoon bij KPN. Zowel voor een los toestel als met abonnement, bij KPN zit je goed.

Iedereen wordt blij van KPN

Doordat KPN alles bied kun je ook lekker compleet gaan. Als je compleet gaat heb je een alles-in-1 pakket en één of meerdere mobiele abonnementen. Wanneer je dit hebt krijg je € 5,- korting op je mobiel abonnement en daarnaast nog vele extra's. Ben jij al overgestapt naar KPN?


Staan hier geen actuele aanbiedingen, kijk dan op de site van KPN!

Bekijk de TV aanbiedingenBekijk de Mobiel aanbiedingen

Nu bij KPN de Apple iPhone 11 Pro! Je koopt hem gemakkelijk online tegen de prijs van € 1056,-. Het toestel is dan volledig van jou, kun je zo bedrag niet missen, dan betaal je € 39,- per maand voor het toestel.
Bestel de Apple iPhone 11
Sluit nu een Sim Only abonnement af bij KPN en profiteer van 2 GB internet plus onbeperkt bellen en sms'en voor maar € 20,- per maand. Voor 23:59 uur besteld is morgen in huis. KPN is winnaar van de Tweakers Awards.
Bestel nu
Bij Robin Mobile kan je ÉCHT onbeperkt mobiel internetten, sms'en en bellen zonder contract! Dat alles al voor een maand bedrag vanaf € 19,95.
Bestel nu je Sim Only