Programma gemist? Bij KPN kun je het gemakkelijk terugkijken

Ken je dat, jouw favoriete programma was op televisie en je bent het helemaal vergeten op te nemen. Erg vervelend, maar gelukkig hebben ze bij KPN de oplossing. Bij hen krijg je namelijk Terugkijken bij je Internet & TV abonnement. Het terugkijken van een programma gaat eigenlijk heel gemakkelijk. Je kunt op twee verschillende manieren op de juiste plek komen om een programma terug te kijken. Zo heb je op de afstandsbediening de knop ‘Gids’, zodra je hierop drukt kom je in de tv-gids waar jij het programma kunt terug kijken. Ook kun je via het menu van je Interactieve TV gaan naar ‘Terugkijken’. Zo kun jij alsnog jouw favoriete serie, programma of film terugkijken.

Bij KPN hebben ze altijd verschillende snelpakkers. Dit zijn aanbiedingen die je echt niet mag missen. De KPN snelpakkers wisselen regelmatig, zit er nu geen mooie aanbieding voor jou tussen? Bekijk het aanbod dan volgende week nog een keer. De kans is groot dat er dan wel een snelpakker bij zit voor jou.
Lees Meer... Ontdek de Snelpakkers
Wat een geweldige aanbieding hebben ze weer eens bij KPN. Wanneer je nu kiest voor Internet & TV van KPN krijg je er 2 gratis SuperWifi punten bij, hierdoor heb jij overal in huis super snel internet en dat is net wat iedereen wil.
Lees Meer... Gratis SuperWifi punten
Daar is die dan de nieuwste smartphone van Apple namelijk de iPhone SE 2020. Dit model is de opvolger van de iPhone SE uit 2016, echter is hij een stuk beter door de krachtige processor. Op dit moment is dit de goedkoopste iPhone die te koop is.
Lees Meer... Bestel de iPhone SE nu

Kun je altijd alles terugkijken of zijn er beperkingen?

Je kunt vrijwel altijd alle programma’s terugkijken, wel zijn er een aantal dingen die je moet weten. Ten eerste kun je programma’s gratis Terugkijken tot 7 dagen in de Gids. Na die 7 dagen is het niet meer mogelijk om jouw favoriete programma terug te kijken. Daarnaast kun je voor sommige uitzendingen niet doorspoelen, dit is namelijk geblokkeerd. Dit is in verband met rechten die niet gratis worden aangeboden. Het gaat hier om enkele programma’s van RTL 4-7, SBS 6-9, Fox en MTV. Wil jij dus een programma van één van deze zenders Terugkijken? Hou er dan rekening mee dat je wel gewoon de reclames moet afkijken.

Deze extra dienst van KPN is een reden om een abonnement te nemen

Dat KPN deze extra dienst gratis aanbiedt is natuurlijk een goede reden om nu een Internet & TV abonnement van hen te nemen. Je kunt dan namelijk ook gaan genieten van de Terug kijk service. Door te gaan voor KPN kun jij programma’s terugkijken als:

  • Wie is de Mol
  • Expeditie Robinson
  • GTST

Natuurlijk zijn er nog veel meer programma’s die jij kunt bekijken met KPN. Heb jij dus een uitzending gemist? Dan is er met KPN niks aan de hand en kun je gewoon jouw programma alsnog kijken.

De Veelgestelde vragen over Programma’s terugkijken bij KPN

Ik kan het programma dat ik wil terugkijken niet vinden?
Wanneer dit het geval is kan het zijn dat jouw programma niet beschikbaar is om terug te kijken. Dit heeft dan te maken met de uitzendrechten. KPN mag in dit geval deze optie niet aanbieden bij jouw favoriete programma.

Ik kan Programma Gemist niet meer vinden in het Interactieve TV Menu, hoe kan dat?
Waar het voorheen nog Programma Gemist werd genoemd in het TV menu heet het tegenwoordig ‘Gids & Terugkijken’. In de TV Gids kun je alle programma’s van de afgelopen 7 dagen vinden en terug kijken.

Waarom kan ik reclames bij programma’s van commerciële zenders niet doorspoelen?
Vanwege de commerciële doeleinden is het niet mogelijk om programma’s van RTL en SBS door te spoelen. Reclame moeten dus gewoon gekeken worden. Wel is het mogelijk om al deze programma’s terug te kijken. Heb jij een opneem pakket van KPN? Dan kun je deze programma’s wel opnemen. Een opname kun je wel altijd vooruit spoelen.

Waarom kan ik geen programma’s meer vooruit kijken?
Tegenwoordig worden programma’s die nog niet zijn uitgezonden niet meer aangeboden om vooruit te kijken. Helaas is dit dus niet meer mogelijk.