KPN is een afkorting, maar waar staat het voor?

Het kan haast niet anders dan dat jij weet dat KPN een afkorting is. Het is namelijk de afkorting van Koninklijke PTT Nederland NV, met andere woorden KPN! Voorheen ging KPN met de naam PTT door het leven, maar op 1 januari 1989 werd dat KPN. Vandaag de dag zijn zij één van de grootste telecom bedrijven van Nederland met een gigantisch netwerk. Ze hebben namelijk een van de snelste en betrouwbaarste Netwerken die er zijn. Het is dan ook wel slim om bij hen een mobiel abonnement of een alles-in-1 abonnement te nemen. Zo weet je namelijk zeker dat je een snelle en stabiele verbinding hebt. Wil jij meer weten over KPN? Je ontdekt het hier nu bij ons!

Bij KPN hebben ze altijd verschillende snelpakkers. Dit zijn aanbiedingen die je echt niet mag missen. De KPN snelpakkers wisselen regelmatig, zit er nu geen mooie aanbieding voor jou tussen? Bekijk het aanbod dan volgende week nog een keer. De kans is groot dat er dan wel een snelpakker bij zit voor jou.
Lees Meer... Ontdek de Snelpakkers
Wat een geweldige aanbieding hebben ze weer eens bij KPN. Wanneer je nu kiest voor Internet & TV van KPN krijg je er 2 gratis SuperWifi punten bij, hierdoor heb jij overal in huis super snel internet en dat is net wat iedereen wil.
Lees Meer... Gratis SuperWifi punten
Daar is die dan de nieuwste smartphone van Apple namelijk de iPhone SE 2020. Dit model is de opvolger van de iPhone SE uit 2016, echter is hij een stuk beter door de krachtige processor. Op dit moment is dit de goedkoopste iPhone die te koop is.
Lees Meer... Bestel de iPhone SE nu

KPN heeft meerdere merken onder zich

Wat leuk is om te weten is dat KPN het moederbedrijf is, hieronder hangen meerdere merken. Zo heb je de volgende merken hangen onder KPN.

  • KPN
  • XS4ALL
  • Simyo
  • KPN Security
  • Ortel Mobile
  • Cam IT Solutions
  • Solcon
  • Inspark
  • KPN Partner Network

Wat je misschien direct opvalt is dat KPN ook tussen de merken staat. Dit komt omdat het niet alleen het moederbedrijf is, het is ook hun grootste merk. Iedere dag weer streven ze er bij KPN naar om verder te groeien en te verbeteren. Het kan dus goed zijn dat ze het aantal merken maar blijven uitbreiden. Super fijn dus en zeker een reden om dit goed in de gaten te houden. Alle merken van KPN zijn namelijk betrouwbaar en een echte toevoeging op het dagelijkse leven.

KPN is ook een bedrijf dat je vindt op de beurs

Wat leuk is om te weten is dat jij aandelen kunt kopen van KPN. Ze zijn namelijk te vinden op de beurs. Je vindt ze onder de naam KPN Koninklijke (KPN). Door aandelen te kopen van dit bedrijf kun jij geld verdienen bij een stijging van de waarde. Wel goed om te weten is dat Beleggen risico met zich mee brengt, je kunt je inleg verliezen. Wil jij aandelen van KPN kopen? Dan kan dit bij o.a. DeGiro. Wil jij KPN aandelen kopen via DeGiro? Dan kan dat hier!