Met KPN Hussel profiteer je altijd van een scherpe aanbieding

Aanbiedingen van KPN

KPN is een van de grotere bedrijven in Nederland met als doel het leven vrijer, leuker en makkelijker maken door te verbinden. Dagelijks werken ze met passie aan hun veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten. Hierdoor blijven we met ze alle altijd en overal en tegelijkertijd is KPN bezig met een welvarende en schonere wereld. Dit doen ze bij KPN al ruim 140 jaar iedere dag weer. Zo vind je bij KPN o.a. mobiele abonnementen, internet, bellen & tv-pakketten en altijd mooie aanbiedingen en deals. Goed nieuws, vanaf heden hebben ze bij KPN Disney+ in het pakket zitten. Dit is een extra streamingdienst die je via mijn KPN iedere maand aan of uit kan zetten. Zo kun jij voor een klein bedrag genieten van alles wat Disney+ te bieden heeft.

 
Positie
Shop
Product
Prijs
Jouw voordeel
Bezoek Shop
Totaal aantal aanbiedingen beschikbaar: 15

KPN het betrouwbaarste netwerk van Nederland

Bij KPN geloven ze in de kracht van verbinding, tenslotte wordt ons leven hierdoor vrijer, leuker en makkelijker. Al ruim 140 heeft KPN het beste netwerk van Nederland en daarmee verbinden ze mensen en bedrijven. Doordat hun netwerk een extreem groot schaal heeft in Nederland heb je overal waar je ook maar bent internetverbinding. Ook het bereik voor mobiel bellen is overal in Nederland sterk. Ook met het alles in één pakket thuis geniet je van het stabiele en snelle netwerk van KPN. Zo kun jij razendsnel internetten en heb je op de televisie nog amper een vertraging. Door het snelle netwerk wordt bijvoorbeeld videobellen nog leuker.

Hussel mobiel, altijd een mobielabonnement met een aanbieding

Bij KPN hebben ze tegenwoordig KPN Hussel, dit omdat het jouw leven is en dus jou hussel. Jij bepaalt hoe jouw abonnement eruit moet zien en niemand anders. Daarom krijg je bij KPN de vrijheid om jou abonnement zelf samen te stellen. Wel heb je een aantal standaardpakketten die je vervolgens kun aanpassen aan jouw wensen. Zo kies je voor:

  • Hussel Mobiel – Een mobiel abonnement inclusief toestel naar keuze
  • Hussel Sim Only – De naam zegt natuurlijk al genoeg, een Sim Only abonnement dus zonder toestel
  • KPN Prepaid – Vele kennen het misschien niet eens meer, maar met een Prepaid simkaart bepaal jijzelf hoeveel je per maand uitgeeft

Je kunt bij KPN zowel een nieuw mobiel abonnement afsluiten, maar ook gemakkelijk verlengen. Bij een verlening kun je kiezen om je huidige toestel te houden en dus over te stappen naar Sim Only. Maar je kunt ook ervoor kiezen om een nieuw toestel te nemen zodat je weer eens iets anders hebt. Jij bepaalt met KPN Hussel Mobiel, maar dus nu je keuze bij KPN. Ben jij nieuwe klant van KPN en wil jij je oude nummerbehouden? Dan kan dit gratis bij KPN met KPN overstappen met nummerbehoud.

Kies voor KPN Hussel Thuis met Internet en Tv

Als jij kiest voor KPN Internet en Tv dan kies je ook voor het betrouwbaarste netwerk van Nederland. Bij KPN kun je gaan voor supersnel internet en je krijgt in jouw televisiepakket 65 tv-zenders waarvan 40+ in HD zijn. Ook dit is een Hussel pakket en dus kun jij hem helemaal samenstellen zoals jij het wilt. Zo kies jij zelf de internetsnelheid die je wilt hebben, uiteraard wordt er wel eerst gekeken welke internetsnelheid bij jou maximaal haalbaar is. Ook kies je de looptijd van je abonnement, ga je voor een jaar abonnement of zeg je hem liever maandelijks op? Jij kiest hetgeen dat bij jou het beste past. Natuurlijk hoef je geen televisie te nemen, jij kiest of je dit wil en als je dit wilt voor hoeveel televisies.

Eén tv is bij het abonnement inbegrepen, voor de tweede betaal je € 5,-. Wil je meer tv’s? Dan kan dat, er worden hier wel kosten voor in rekening gebracht. Ook kan je ervoor kiezen om 4K zender te ontvangen, uiteraard wordt hier een meer bedrag voor berekend. Als je kiest voor één tv dan zit daar niet standaard het opnemen pakket bij, wil jij kunnen opnemen, dan kun je hiervoor kiezen tegen betaling. Wil jij meer entertainment in je thuis pakket, kies dan voor bijvoorbeeld het Pluspakket, Spotify premium of Fox Sports. Al deze extra entertainment is tegen een maandelijkse betaling. Uiteraard kun je ervoor kiezen of je nog een vaste telefoon wilt, echter wordt hier nog zelden voor gekozen, maar ook in dit geval geldt jij mag bepalen.

KPN Hussel de voordelen en de kortingen die je krijgt

Kies je voor KPN Hussel, dan kies je voor voordelen en kortingen. Kies jij namelijk voor Internet en Mobiel in je Hussel, dan krijg je iedere maand € 5,- korting op je internet wanneer je voor een entertainmentoptie kiest. Je kan o.a. kiezen uit Spotify, Fox Sports, Pluspakket en Flim1.

Heb je Internet en Mobiel in je Hussel, dan krijg je iedere maand € 5,- of € 7,50 korting op je mobiel abonnement. De korting hangt af van het abonnement dat je kiest. Bekijk dus nu hoe jij je abonnement kunt samenstellen en kiest voor Hussel van KPN.

Naast korting op je abonnement zitten er nog meer voordelen aan KPN Hussel, zo kun je heel voordelig kiezen voor Kids Sim. Ieder kind is een keer toe aan een mobiel en speciaal voor hen is er KPN Hussel Kids Sim. Jouw kind krijgt een simkaart met 1GB internet en onbeperkt bellen/sms’en. Het fijne van dit abonnement is dat extra bundels en opties is geblokkeerd, ze kunnen dus geen Spotify afsluiten. Hierdoor kan je kind nooit voor extra kosten en torenhoge rekeningen zorgen. Staan er op hetzelfde adres meerdere mobiele abonnementen geregistreerd, kan kun je onderling met elkaar bellen. Dit is helemaal gratis en kost je dus geen minuten of sms’jes. Daarnaast kun je ook MB’s delen, wel zo handig als jij nog heel veel data hebt en de ander niks meer.

Wacht dus niet langer en sluit vandaag nog een KPN Hussel abonnement af en bepaalt zelf hoe jouw abonnement eruitziet. Je profiteer bij KPN altijd van een mooie scherpe aanbieding, actie, korting of deal.

De Veelgestelde vragen over Programma’s terugkijken bij KPN

Ik kan het programma dat ik wil terugkijken niet vinden?
Wanneer dit het geval is kan het zijn dat jouw programma niet beschikbaar is om terug te kijken. Dit heeft dan te maken met de uitzendrechten. KPN mag in dit geval deze optie niet aanbieden bij jouw favoriete programma.

Ik kan Programma Gemist niet meer vinden in het Interactieve TV Menu, hoe kan dat?
Waar het voorheen nog Programma Gemist werd genoemd in het TV menu heet het tegenwoordig ‘Gids & Terugkijken’. In de TV Gids kun je alle programma’s van de afgelopen 7 dagen vinden en terug kijken.

Waarom kan ik reclames bij programma’s van commerciële zenders niet doorspoelen?
Vanwege de commerciële doeleinden is het niet mogelijk om programma’s van RTL en SBS door te spoelen. Reclame moeten dus gewoon gekeken worden. Wel is het mogelijk om al deze programma’s terug te kijken. Heb jij een opneem pakket van KPN? Dan kun je deze programma’s wel opnemen. Een opname kun je wel altijd vooruit spoelen.

Waarom kan ik geen programma’s meer vooruit kijken?
Tegenwoordig worden programma’s die nog niet zijn uitgezonden niet meer aangeboden om vooruit te kijken. Helaas is dit dus niet meer mogelijk.