Geef jezelf nu een krant cadeau! Nu 5 weken voor maar € 5,-

Wat een te gekke aanbieding hebben ze weer bij DPG Media. Tijdelijk lees je namelijk 5 weken lang een krant naar keuze voor maar € 5,-. Je hebt keuze uit 8 verschillende kranten. Dit is dan ook het moment om jezelf een krant cadeau te geven. Iedereen wil natuurlijk op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Om dit te blijven is het slim om te gaan voor een kranten abonnement. Je blijft dan namelijk altijd op de hoogte van al het laatste nieuws. Zo hoef je nooit meer iets te missen. Het is dus zeker aan te raden om nu gebruik te maken van deze geweldige kranten aanbieding.

Voor deze actie heb je keuze uit de volgende 8 kranten: Het Algemeen Dagblad, Brabants Dagblad, BN DeStem, de Gelderlander, het ED, de PZC, de Stentor en Tubantia. Met andere woorden een ruime keus waar je nu heel voordelig van kunt profiteren. Wacht dus niet langer en lees nu 5 weken de krant voor maar € 5,-.

Andere, misschien nog betere aanbieding?

Volg het EK voetbal nu met 4 weken de krant voor 4 euro
Het EK Voetbal staat voor de deur en daarom hebben ze bij DPG Media weer een te gekke aanbieding. Tijdelijk kun jij namelijk 4 weken de krant lezen voor maar €
Bekijk de aanbieding