KwikFit voordelig APK, Autobanden en Auto onderhoud

Aanbiedingen van Kwik Fit

KwikFit is opgericht door de Schot Tom Farmer in Groot-Brittannië. Al in 1981 werd de eerste KwikFit vestiging in Nederland geopend. Doordat KwikFit alleen bezig was met het vervangen van banden, uitlaten, schokdempers, accu's en remmen. Hierdoor konden ze de onderdelen veel sneller en goedkoper worden gemonteerd dan bij andere garages. De kans is groot dat dat je de slogan "Klaar terwijl u wacht" wel kent, deze slogan is al jarenlang een begrip. Inmiddels zit je bij KwikFit goed voor voordelig APK, autobanden en auto onderhoud. Voor jouw auto zit je dus helemaal goed bij KwikFit.

 
Positie
Shop
Product
Prijs
Jouw voordeel
Bezoek Shop
Totaal aantal aanbiedingen beschikbaar: 14

Vandaag de dag heeft KwikFit in Nederland al meer dan 180 vestigingen en dat aantal neemt nog steeds toe. Het hoofdkantoor van KwikFit zit gevestigd in Harderwijk. Waar ze vroeger dus alleen bezig waren met het vervangen van banden, uitlaten, schokdempers, accu's en remmen hebben ze tegenwoordig nog veel meer. Nu doen ze ook grote onderhoudsbeurten en airco- en glasservice. Doordat ze nu veel meer doen kun je ervoor bijna alle terecht en doordat er ruim 180 vestigingen zijn heb je altijd een KwikFit vestiging bij jou in de buurt.

Gemakkelijk en snel een afspraak online maken

Waarom zou je nog zonder afspraak naar je plaatselijke KwikFit rijden als je gewoon snel en gemakkelijk online een afspraak kan maken. Je kunt online direct bepalen waardoor je een afspraak maakt, deze kun je dan direct boeken. Zo maak je online een afspraak voor een APK, een grote beurt of een bandenwissel. Waar je ook maar een afspraak voor nodig hebt maakt bij KwikFit niet uit, je maakt hem gewoon snel online. Zo hoef jij niet te wachten aan de telefoon of in de werkplaats van KwikFit. Uiteraard ben je niet verplicht om een afspraak te maken, je kunt ook gewoon langskomen.

APK zonder extra kosten bij KwikFit

Je kent het wel, je moet je auto laten keuren en dus ga je naar een autobedrijf voor een APK-keuring. Je hoorde dat het bedrijf een mooie prijs rekent voor de keuring echter krijg je er achteraf nog heel wat kosten bij. Zonde en heel frustrerend. Gelukkig snappen ze dit bij KwikFit maar al te goed en daarom kun je bij hun een APK zonder extra kosten laten uitvoeren. Deze APK-keuring plan je online wanneer het jou uitkomt, dit doet je voor een all-in prijs en dus zonder extra kosten voor afmelden, EOBD test, ect.

KwikFit altijd wel een mooie aanbieding

Ondanks dat ze bij KwikFit vooral service leveren en dus vrijwel geen producten hebben ze toch geregeld mooie aanbiedingen. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op nieuwe banden of een gratis apk bij een onderhoudsbeurt. De aanbiedingen wisselen constant, het is dus zeker slim om de aanbiedingen in de gaten te houden. Bekijk daarom alle huidige aanbiedingen op de website van KwikFit.