Lebara Sim Only en Prepaid met altijd de beste deal voor jou

Aanbiedingen van Lebara

Kun jij je de tijd nog herinneren dat een mobiele telefoon niet eens bestond? Nee? Dan weet jij waarschijnlijk niet wat je zonder een smartphone moet. Tegenwoordig is een smartphone een zeer belangrijk onderdeel in ons leven, dagelijks maken we er heel veel gebruik van en zijn dan vooral actief op social media. Er zijn dan ook heel veel aanbieder van mobiele abonnementen en Lebara is er daar een van. Bij Lebara kun je een Sim Only abonnement afsluiten of je kunt kiezen voor een prepaid kaart. Uiteraard is het SimOnly abonnement het populairste.

 
Loopt jouw mobiel abonnement af? Dan wordt het hoogste tijd voor Sim Only van Lebara. Zeker omdat je er nu tijdelijk geen aansluitkosten betaald en dat scheelt je direct € 15,-. Een goede reden dus om nu een abonnement van Lebara te nemen.
Lees Meer... Nu geen aansluitkosten
De compleet nieuwe bundel van Lebara is perfect voor iedereen die niet al teveel data en belminuten nodig heeft. Dit abonnement bestaat namelijk uit 1 GB data en 150 belminuten. Dat samen voor slechts € 6,- per maand.
Lees Meer... Voor maar € 6,- per maand

Lebara maakt gebruik van het snelle KPN netwerk

Aangezien Lebara een aanbieder is en geen provider maken ze gebruik van het netwerk van KPN. Dit netwerk is zeer betrouwbaar en daarnaast ook nog eens super snel. Hiermee kun je gebruik maken van het 4G netwerk dat eigenlijk iedereen wel kent. Wil jij dus een zeer betrouwbaar netwerk en ook nog eens de beste deal voor jou? Dan raden wij van Top-aanbiedingen het aan om je contract af te sluiten bij Lebara. Zo weet jij zeker dat je niet teveel betaald en dat je toch kunt profiteren van zeer snel en stabiel internet. Ook je bereik is zeer sterk in Nederland.

Altijd een mooie aanbieding bij Lebara

Lebara is één van de aanbieders die Sim Only abonnementen aanbied. Alle zijn de zeer voordelig, toch vind je bij Lebara altijd de beste deal. Daarnaast kun je iedere maand je bundel gratis aanpassen en dat is wel zo fijn. Zeker wanneer je weet dat je de maand erna juist meer of minder data nodig hebt. Zo weet jij zeker dat je nooit over je bundel heen gaat en dus meer moet betalen dan je wilt. Je kunt bij Lebara ervoor kiezen om een Sim Only abonnement te nemen die maandelijks opzegbaar is of je gaat voor een looptijd van 24 maanden. Kies je voor 24 maanden dan is je abonnement goedkoper dan bij een abonnement die je maandelijks kan opzeggen.

Lebara een zeer betrouwbare aanbieder

Als je een Sim Only abonnement bij een aanbieder neemt dan wil je natuurlijk wel dat dit bedrijf betrouwbaar is. Als we het hebben over Lebara dan kunnen we zeggen dat dit wel goed zit, het is niet voor niks dat zij een 8,8 gemiddeld scoren uit de ruim 5.400 reviews. Als je zoveel beoordelingen hebt en je scoort een 8,8 gemiddeld dan zegt dat eigenlijk al genoeg over het bedrijf. Jij kunt dus zonder zorgen je Sim Only abonnement of je prepaid kaart bestellen bij Lebara. Bekijk nu dus snel alle voordelige abonnementen en sluit er direct één af bij Lebara. Je kunt altijd wel profiteren van een mooie korting.