Lectuur Aanbiedingen

Koop je Boek, Tijdschrift of Krantenabonnement met een gereduceerde prijs. 

Een goed boek of tijdschrift. Nieuw of tweedehands. Een heerlijk tijdverdrijf, wat nog fijner wordt als er aan kan komen met een mooie korting. Kan je nog meer genieten. Daarom deze top aanbiedingen.

Ben jij ook helemaal fan van Donald Duck? Dan hebben wij goed nieuws voor je, ze hebben nu van Donald Duck namelijk een superdeal! En geloof ons dat is een verschrikkelijk goed aanbod. Je krijgt namelijk 29% korting.
Nu 29% korting
Ben jij helemaal gek van auto’s en wil je het liefst op het hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen in autoland? Dan is het weekblad AutoWeek echt iets voor jou. Neem nu een abonnement voor slechts 11,50 p.m. Je ontvangt het blad dan 59x.
AutoWeek € 11,50 p.m.
24 maanden lang elke week het magazine Libelle op je deurmat, dat kan met de geweldige aanbieding die ze nu hebben. Je betaald namelijk slechts € 15,95 per maand, je krijgt dan het blad en je kunt het digitaal lezen.
Speciale aanbieding
Met Libelle geniet je elke week van een moment van ontspanning en inspiratie. Je hebt nu een jaar lang het tijdschrift Libelle met een cadeau naar keus voor maar € 16,50 p.m.. Dat is nog eens een aanbieding.
Kies jouw cadeau
Lees jij graag tijdschriften maar heb je geen abonnement omdat je het te duur vind? Nu alle titels voor maar € 15,-, het aantal nummers verschilt per titel. Sluit dus nu een abonnement af.
Magazine Marathon
Ben jij ook een liefhebber van de het tijdschrift Margriet maar heb je geen abonnement? Sluit dan nu een abonnement af voor 13x het blad en betaal slechts € 49,50 i.p.v. € 213,54! Dat is nog eens een aanbieding.
Nu een gratis goodiebox
Sluit nu een abonnement af voor Veronica Magazine en krijg er een gratis tas of koptelefoon bij. Je krijgt 56x het Veronica Magazine voor slechts € 79,- dat is nog eens een Top-aanbieding. Sluit snel het abonnement af.
Gratis tas of koptelefoon
Neem nu een vast abonnement op de Leesmap en ontvang een gratis cadeaukaart van Blokker t.w.v. € 50,-. Leesmap is er voor het hele gezin, zodat iedereen er plezier van heeft.
Klik hier!
Wil je wekelijks een nieuwsbrief vol Top-Aanbiedingen ontvangen, schrijf je dan in. Liever geen mail? Volg, like of share dan onze pagina's
Schrijf je in