3.2857142857143 1 1 1 1 1 3.29 Ster (7 Stemmen)

Kenwood Foodprocessor + Margriet € 14,95 p.m.Wekelijks biedt Margriet inspiratie voor een leuk en gezond leven. Lees bijzondere interviews, reisreportages waardoor je direct je koffers wilt inpakken en columns van o.a. Anita Witzier.

Kenwood Foodprocessor t.w.v. €149,-

De compacte en snelle Kenwood is perfect voor mensen die snel iets lekkers op tafel willen zetten. Hakken, snijden, raspen, kneden, mengen, persen en kloppen, de Foodprocessor Multipro Compact FDM307SS doet het allemaal moeiteloos. Bestel nu en deze Kenwood foodprocessor is van jou!

Inclusief digitaal lezen

Gratis voor jou als abonnee, lees je favoriete blad met de app Tijdschrift.nl ook digitaal op tablet en telefoon. Handig voor op reis en onderweg. Wordt regelmatig per e-mail op de hoogte gehouden over de redactionele content.

Super aanbieding

Margriet heeft nu een geweldige aanbieding wat het lezen nog leuker maar. Je hebt nu namelijk 26 weken de Margriet voor slecht € 14,95 per maand. Normaal betaal je voor dit abonnement € 43,19 per maand. Maar dat is niet alles, bestel je nu dan krijg je er ook nog een GRATIS Kenwood Foodprocessor bij t.w.v. € 149,-. Sluit het abonnement nu af en profiteer.

Deze actie is verlopen!