Met de leesmappen van Leesmap.nl heb jij iedere week een moment voor ontspanning

Aanbiedingen van Leesmap

Leesmap.nl is de grootste leesmap aanbieder van Nederland. Je hebt al een leesmap vanaf € 4,60 per week. Wanneer je dus regelmatig 1 of meer tijdschriften koop ben je met een leesmap van Leesmap.nl veel voordeliger uit. Met de leesmap van Leesmap.nl ontvang je weekbladen zoals bijvoorbeeld Autoweek, Libelle, Margriet, Panorama, Privé, Donald Duck en nog veel meer. Als jij iedere week je favoriete tijdschrift thuis wilt ontvangen van een ervaren bezorger, sluit je nu dan aan blij de meer dan 60.000 tevreden abonnees.

 

Gratis cadeau bij een abonnement

Als je nu een abonnement neemt bij leesmap.nl kun je een supermooi cadeau ontvangen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende cadeaus:

  • Kärcher Stofzuiger
  • Cadeaukaart Blokker
  • Cadeaukaart Bol.com
  • Kärcher ruitenreiniger
  • VVV Dinercheque

De cadeaus wisselen geregeld dus wees er wel snel bij als je een mooi cadeau ziet. Wanneer je een abonnement neemt van Leesmap.nl komt er iedere week een bezorger langs, dit zal op een vaste dag en een tijdstip zijn. De bezorger komt dan de oude leesmap ophalen en levert je een nieuwe zodat jij weer lekker kunt lezen. Je kunt ervoor kiezen om de bezorger iedere week te betalen, maar je kan ook kiezen voor een automatische incasso.

Iedere regio heeft andere tijdschriften

Wanneer je een abonnement wilt nemen bij Leesmap.nl is het van belang dat je eerst je postcode invoert, per regio is de inhoud van de leesmap namelijk anders. Als je dus wilt weten welke tijdschriften jij ontvangt zul je dus je postcode moeten invoeren.

Bij Leesmap kun jij zelf bepalen hoe oud je tijdschriften mogen zijn, zo kun je kiezen voor de allernieuwste tijdschriften maar ook voor tijdschriften die 5 weken oud zijn. Hoe ouder ze zijn hoe voordelige je uit bent, behalve wanneer de tijdschriften 13 weken oud zijn. Wanneer de tijdschriften 13 weken oud zijn mag je de leesmap namelijk houden, deze hoef je dus niet meer in te leveren. Zo kun je ze altijd nog een keertje teruglezen. Neem vandaag nog een leesmap van Leesmap.nl en geniet wekelijks van een mooi ontspan moment.

Ga nu dus snel voor één van de leesmappen van Leesmap.nl en creëer iedere week een moment van ontspanning voor jezelf.