Leeuwarder Courant de meest complete krant van Friesland

Aanbiedingen van Leeuwarder Courant

Ben jij woonachtig in Friesland en blijf jij graag op de hoogte van het laatste nieuws? Dan is het aan te raden om een kranten abonnement te nemen op Leeuwarder Courant. Dit is namelijk het beste Friese nieuws op papier. Als echte Fries wordt jij dan ook zeer zeker blij met een abonnement op deze krant. Goed om te weten is dat Leeuwarder Courant altijd wel een mooie krant aanbieding heeft. Hierdoor kun jij super voordelig een abonnement afsluiten. Dit is natuurlijk net wat jij wilt, want dan weet je zeker dat je niet teveel betaald. Zo kun jij voor een klein bedrag per maand toch op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Natuurlijk gaat het nieuws niet alleen maar over Friesland, dus ook voor mensen woonachtig buiten Friesland kan dit een geweldige krant zijn.

 
Positie
Omschrijving
Aanbieder

Leeuwarder Courant voor iedereen

Het leuke van deze krant is dat het een super leuke krant is voor iedereen. Daarnaast lees je er niet alleen maar negatieve verhalen in, maar staat er ook heel veel positief nieuws vermeld. Zo blijf je op de hoogte van slecht en goed nieuws, een goede reden dus om een abonnement te nemen. Zeker aangezien er altijd diverse kranten aanbiedingen zijn. Je hebt namelijk verschillende abonnement vormen die je kunt kiezen bij Leeuwarder Courant. Jij kies het abonnement dat het beste bij jou past zodat je er het maximale uit kunt halen voor de scherpste prijs. Je kunt namelijk kiezen uit Leeuwarder Courant Compleet, Weekend of Digitaal. Hieronder lees je meer over de verschillen tussen deze abonnementen.

Digitaal lezen met Leeuwarder Courant Digitaal

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone en daarop lees je eigenlijk al het nieuws. Wanneer je kies voor Leeuwarder Courant Digitaal kun je de krant alleen maar digitaal lezen. Dit kan vanaf je laptop, tablet of smartphone. Zo kun jij overal waar je ook maar bent gewoon de krant lezen wanneer het jou uitkomt. Niet voor niks dat er steeds meer mensen zijn die voor het Digitaal abonnement gaan. Dit is namelijk ook direct het goedkoopste abonnement dat ze hebben. Wil jij dus altijd op de hoogte blijven maar niet teveel betalen? Kies dan zeker voor Leeuwarder Courant Digitaal.

Leeuwarder Courant Weekend voor de echte weekend lezer

Ben jij door de weeks te druk maar vind jij het heerlijk om in het weekend de papieren krant te lezen onder het genot van een bakkie koffie? Dan is Leeuwarder Courant Weekend het abonnement dat jij zoekt. Wanneer je hier namelijk voor gaat kun je door de weekst gewoon de krant digitaal lezen echter op zaterdag ontvang jij een extra dikke krant om in het weekend even lekker op je gemakt te lezen. Zo kun jij echt optimaal genieten en dat is nu net wat jij wilt in het weekend. Doordat je de rest van de week gewoon de krant digitaal kunt lezen hoef je alsnog geen nieuws te missen. Wel zo handig toch?

Ga voor Leeuwarder Courant Compleet en hebt het allemaal

Wil jij echt alles uit je Leeuwarder Courant abonnement halen? Dan is het een slimme keus om te gaan voor Compleet. Wanneer je hiervoor kiest ontvang je namelijk 6 dagen per week de papieren krant thuis, daarnaast kun je ook nog eens de krant digitaal lezen. Zo kun jij dus overal waar je ook maar bent de krant lezen op papier of digitaal. Niet voor niks dat dit op het moment nog steeds het mees gekozen abonnement is. Wordt jij dus graag op de hoogte gehouden van het nieuws en vind je de papieren krant nog altijd het leukste? Dan is het zeker slim om te gaan voor Leeuwarder Courant Compleet.

Ga nu dus voor een abonnement op de meest complete krant van Friesland en profiteer van een mooie aanbieding.