Maak een account en ontvang gratis het LEGO Life Magazine

Aanbiedingen van LEGO Magazine

Ben jij een grote LEGO fan of heb je kinderen die helemaal gek zijn van LEGO? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Bij LEGO geven ze namelijk 4x per jaar aan iedereen met een LEGO account een gratis magazine. Het gaat hier om het LEGO Life Magazine.

Met dit magazine heb je uren speel- en leesplezier voor kinderen tussen 5 en 9 jaar oud. Dit magazine zit vol met strips, activiteiten, posters en nog veel meer. Wanneer jij een LEGO account aanmaakt krijg je vier keer per jaar dit magazine thuis bezorgd, dit is helemaal gratis. Je kunt dit doen via de officiële website van LEGO, zo weet je zeker dat het ook betrouwbaar is.

Wil jij het GRATIS LEGO Life Magazine?

Ja, dat zat voor de meeste het goede antwoord zijn. Want ja welk kind vindt LEGO nou niet leuk, wij van Topaanbiedingen kunnen zo 1,2,3 niemand bedenken. LEGO is namelijk al jarenlang zeer populair en vernieuwend. Iedere keer weer kun je er mooie nieuwe bouwpakketten kopen die je weer uren bouwplezier geven.

Echter is LEGO voor vele ook aan de prijzige kant, je kunt dus niet iedere maand weer een nieuw bouwpakket kopen. Zit jij in deze situatie, dan is het gratis LEGO Life Magazine een echte aanrader voor jou. Je krijgt het magazine gratis door enkel en alleen maar een account aan te maken bij LEGO. Hoe makkelijk is dan, doe dit dus vandaag nog zodat jouw kleine man of vrouw het eerst volgende magazine op de deurmat krijgt.

Wanneer jij je aanmeldt kun je direct het nieuwste LEGO Live Magazine online lezen, zo kan er direct genoten worden.

Maak nu een account