Leren & Lezen Aanbiedingen

Leren en lezen wordt nog leuker met een mooie aanbieding, actie, deal of korting

Je bent nooit te oud om te leren, dat zul je waarschijnlijk al geregeld gehoord hebben. Het mooie ervan is dat het ook nog eens zo is ook. Iedereen kan namelijk leren, of je nu 15, 40 of 70 jaar bent, leren kan je altijd en doe je ook dagelijks. Ben je niet bezig met leren, dan lees je wel. Lezen doe je namelijk heel vaak, denk aan de ondertiteling van een film of dat leuke whatsapp berichtje. Toch zijn er veel leukere manieren om te leren en lezen, denk hierbij aan een thuiscursus of thuis studie. Of wat dacht je van een leuk magazine, boek of tijdschrift. Bij Topaanbiedingen vind je altijd een mooie aanbieding om te leren en lezen, je vindt ze hieronder in één mooi overzicht.

De Top-aanbiedingen Top 6 Leren & Lezen aanbieders

Actuele Aanbiedingen van abonnement voor tijdschriften of voor het volgen van een opleiding

Ook bij NHA hebben ze een geweldige aanbieding. Meld jij je nu aan voor de thuisstudie van NHA, dan profiteer je nu van een Black Friday aanbieding. Je hoeft nu namelijk geen inschrijfgeld te betalen t.w.v. € 25,-. Wacht dus niet langer en profiteer nu snel.
Nu gratis inschrijven
Bij DPG Media hebben ze nu een geweldige aanbieding. Je leest nu namelijk 4 weken Het Algemeen Dagblad voor maar € 4,-! Dit abonnement stopt ook nog eens automatisch. Wacht daarom niet langer en profiteer nu snel van deze aanbieding.
Nu 4 weken voor € 4,-
Wat een gave aanbieding hebben ze nu bij Donald Duck. Tijdelijk heb je Donald Duck nu in huis voor maar € 5,95 per maand. Dit is dan ook het moment om een abonnement te nemen want je krijg nu ook nog eens het Winterboek gratis.
Donald Duck Junior
Wie kent het weekblad Donald Duck nu niet? Eigenlijk iedereen wel toch? Donald Duck is het leukste weekblad van Nederland en natuurlijk is het een magazine voor kinderen echter jij als ouder gaat hem vast en zeker ook lezen. Dit komt omdat het gewoon een super leuk magazine is.
Even lekker Donald Ducken
Wat een aanbieding hebben ze weer eens bij Magazine.nl. Neem je nu een jaar abonnement voor vtwonen magazine dan ontvang je een gratis MyoMY tas t.w.v. € 189,95. Het abonnement kost je slechts € 99,- dat is maar € 6,60 per nummer.
Gratis MyoMY tas
Bij de EO hebben ze nu tijdelijk een geweldige aanbieding. Kies jij nu voor 9x het magazine Eva dan ontvang je een gratis tas van het merk Zebra t.w.v. € 39,95. Voor dit alles betaal je nu tijdelijk slechts € 47,50 per jaar. Wacht dus niet langer en sluit snel dit abonnement af.
Gratis tas van Zebra
Deze maand is Herman Brusselmans de auteur van de maand en dat wordt gevierd. Daarom kun je 10 verschillende boeken van deze schrijver nu kopen voor maar € 3,99 per stuk. Hierdoor krijg je tot wel 73% korting op eBooks van Herman Brusselmans. Wil je liever zijn nieuwste eBook kopen? Dan kan dat voor maar € 7,99. Je krijgt op dit boek nu tijdelijk 38% korting.
eBooks voor maar € 3,99
Lees jij ook graag De Telegraaf? Je kunt de papieren versie van de krant nu dagelijks online lezen voor maar € 1,77 per week. Daarnaast lees je op zaterdag Vrouw magazine en kun je onbeperkt premium artikelen lezen online en in de app.
Lees De Telegraaf
Bij Tijdschrift.nl hebben ze nu weer eens een gave aanbieding. Tijdelijk lees jij namelijk de eerste maand helemaal gratis, je hebt zo toegang tot maar liefst 75 verschillende tijdschriften en magazines. Daarnaast maak je kans op een iPad, reden genoeg dus om je nu snel aan te melden bij Tijdschrift.nl.
Probeer nu gratis
Ben jij gek van de krant en dan vooral van De Volkskrant? Dan hebben ze bij DPG Media nu een te gekke aanbieding voor jou, jij leest nu namelijk tot wel 8 weken de krant voor maar € 4,-. Dit is natuurlijk super voordelig, reden genoeg om nu een abonnement af te sluiten.
Tot 8 weken voor € 4,-
Wat een te gekke Telegraaf aanbieding is dit zeg. Je leest nu namelijk iedere zaterdag dat papieren krant voor maar € 2,62 per week. Daarnaast kun je dagelijks de papieren versie van de krant online lezen. Als kers op de taart krijg je ook iedere zaterdag Vrouw magazine.
Telegraaf aanbieding
Wat een gave aanbieding hebben ze nu bij DPG Media. Kies nu voor 56x Margriet magazine en ontvang een gratis Cacharel tas en make-up tas t.w.v. € 144,- en dat voor maar € 17,50 per maand. Jij ontvangt dan iedere week dit geweldige magazine.
Gratis tas en make-up tas

Online een thuisopleiding met of zonder begeleiding

Als je wilt leren hoef je echt niet naar school, dit kan natuurlijk wel alleen kan dit niet altijd met de tijd. Daarom zijn er online vele thuiscursussen te vinden voor jong en oud. Deze thuisstudie kun jij op je eigen tempo volgen, zodat je dit kan doen wanneer het jou uitkomt. Lukt het je vandaag niet, dan doe je het toch gewoon morgen. Je kunt thuis vele verschillende cursussen volgen, denk hierbij aan een talencursus, cursus thuiskapper, leren typen of een eigen webshop starten. Het aanbod aan onlineopleidingen is extreem groot, één grote aanbieder van thuiscursussen is NHA. Zij hebben vele opleidingen die jij vanuit huis kunt volgen, daarnaast hebben ze altijd wel één of meerdere aanbiedingen. Naast NHA zijn er natuurlijk nog meer aanbieders van opleidingen, zo is LOI Kidzz een echte aanrader voor de kinderen. Staat de opleiding die je zoekt niet tussen de aanbiedingen, bekijk ze dan op de website van de aanbieder zelf.

De beste aanbiedingen voor tijdschriften en magazines

Vind jij het ook zo fijn om even lekker te ontspannen, dit kan super goed met een leuk tijdschrift of magazine. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden om een tijdschrift te lezen. Zo kun je kiezen voor een los nummer, een abonnement voor een bepaalde periode of een app waar je heel veel tijdschriften onbeperkt kunt lezen. Wat jij ook het liefste hebt, er is altijd wel een mooie aanbieding te vinden. Eén van de grote aanbieders voor magazines is Magazine.nl. Zij hebben vaak ook hele mooie aanbiedingen, zo krijg je vaak een gratis product cadeau bij een abonnement. Denk hierbij aan de volgende cadeaus: gratis Shabbies Tas, Hema cadeaubon, een mooi boek cadeau of kies voor een mooie korting. Natuurlijk wisselen de cadeaus constant, het wil dus niet zeggen dat deze cadeaus altijd verkrijgbaar zijn.

Wil jij een abonnement voor een app waar je heel veel verschillende tijdschriften kunt lezen dan zijn de merken Tijdschrift.nl en Readly echter aanraders. Hier heb je voor een klein bedrag per maand toegang tot uren aan leesplezier. Het mooie ervan is dat je deze apps bijna altijd kunt delen met meerdere gezinsleden. Houd er dus iemand bij jullie thuis van Donald Duck, iemand anders van Libelle en jijzelf van vtWonen? Dan zijn deze apps perfect voor jouw gezin.

Boeken koop je het voordeligste online bij één van de vele aanbieders.

Nog steeds zijn er duizenden mensen in Nederland die maar al te graag boeken lezen. Dit is ook te zien aan het assortiment, het aanbod boeken groeit namelijk nog steeds bij alle aanbieders. Enkele bekende en grote boeken aanbieders zijn Bol.com en Bookspot. Zij hebben zoveel boeken en eBooks dat het haast moeilijk wordt om te kiezen. Het mooie van zo groot aanbod is dat er ook altijd vele aanbiedingen te vinden zijn.

Iedereen houdt van een ander genre, de ene leest liever trillers waar de ander weer gaat voor een romans. Waar je ook voor gaat, bij de boeken aanbieders hebben ze altijd een boek voor jou in de aanbieding.