Leren & Lezen Aanbiedingen

Leren en lezen wordt nog leuker met een mooie aanbieding, actie, deal of korting

Je bent nooit te oud om te leren, dat zul je waarschijnlijk al geregeld gehoord hebben. Het mooie ervan is dat het ook nog eens zo is ook. Iedereen kan namelijk leren, of je nu 15, 40 of 70 jaar bent, leren kan je altijd en doe je ook dagelijks. Ben je niet bezig met leren, dan lees je wel. Lezen doe je namelijk heel vaak, denk aan de ondertiteling van een film of dat leuke whatsapp berichtje. Toch zijn er veel leukere manieren om te leren en lezen, denk hierbij aan een thuiscursus of thuis studie. Of wat dacht je van een leuk magazine, boek of tijdschrift. Bij Topaanbiedingen vind je altijd een mooie aanbieding om te leren en lezen, je vindt ze hieronder in één mooi overzicht.

De Top-aanbiedingen Top 6 Leren & Lezen aanbieders

Actuele Aanbiedingen van abonnement voor tijdschriften of voor het volgen van een opleiding

Bij Libelle hebben ze nu een geweldige magazine aanbieding. Tijdelijk lees je namelijk 6 weken Libelle voor slechts € 6,-. Wacht dus niet langer en kies nu snel dit proefabonnement. Voordeliger dan dit gaat het namelijk echt niet worden.
Nu 6 weken voor € 6,-
Wat een aanbieding hebben ze nu bij Veronica Magazine. Tijdelijk lees je dit magazine namelijk 4 weken helemaal gratis. Na deze 4 weken stopt het abonnement automatisch. Je hoef dus echt niks te betalen voor dit proefabonnement.
Nu 4 weken gratis
Wat een te gekke aanbieding hebben ze weer eens bij Plus Magazine. Tijdelijk krijg je namelijk 11 nummers voor maar € 30,-. Dat is een korting van maar liefst 50%. Daarnaast maak je ook nog eens een kans op een geweldige iPad.
Nu met 50% korting
Het EK Voetbal staat voor de deur en daarom hebben ze bij DPG Media weer een te gekke aanbieding. Tijdelijk kun jij namelijk 4 weken de krant lezen voor maar € 4,-. Het gaat hier om een proefabonnement en dus stopt hij automatisch.
Volg het EK voetbal
Wil jij graag een abonnement voor de TV Krant? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Je kunt nu namelijk een jaar abonnement nemen voor de TV Krant met een korting van 32%. Daarnaast krijg je er nog een gratis Hema Cadeaubon t.w.v. € 10,- bij.
Neem dit abonnement
Wat een te gekke aanbieding hebben ze nu bij TrosKompas. Tijdelijk bij een jaar abonnement krijg je namelijk een Hema cadeaubon t.w.v. € 10,-. Voor deze geweldige deal betaal jij eenmalig slechts € 49,95 en dat is dus echt spot goedkoop.
Gratis Hema cadeaubon
Bij AD Webwinkel hebben ze nu een gave Oranje voetbal collectie. Het gaat hier om een boekenserie van de Beste 11 Oranjespelers. Dit is een boekenserie die je zeker moet lezen, je kunt hem nu bestellen voor slechts € 49,95. Koop hem nu online.
Oranje voetbal collectie
Wat een te gekke aanbieding hebben ze nu bij Max Magazine. Je kunt er nu namelijk een proefabonnement nemen van 12 nummers voor slechts € 10,-. Het voordeel van dit abonnement is dat het automatisch stopt. Wacht dus niet langer en sluit hem nu snel af.
Nu 12 nummer voor € 10,-
Ben jij gek van voetbal? Dan heb je gewoon echt een abonnement nodig voor Voetbal International. Dit is namelijk het populairste voetbal magazine van Nederland. Tijdelijk heb je heel voordelig een abonnement, je betaald slechts € 18,- per maand.
Nu 52 nummer € 18,- p.m.
Hou jij van lezen? Dan kun je haast niet om een E-reader heen. Want met een E-reader kun jij namelijk de leukste boeken gemakkelijk lezen. Wanneer je er nog geen één hebt is de Pocketbook Touch HD 3 echt iets voor jou. Ga nu dus snel naar de website van Mediamarkt en koop hem direct.
Nu voor maar € 145,-
Ben jij gek van het magazine AutoWeek? Dan is het zeker slim om de app van Tijdschrift.nl te overwegen. Het voordeel van deze app is namelijk dat je voor een vast bedrag per maand ruim 75 verschillende magazines kun lezen.
Lees AutoWeek in de app
Wat een te gekke aanbieding hebben ze weer bij DPG Media. Tijdelijk lees je namelijk 5 weken lang een krant naar keuze voor maar € 5,-. Je hebt keuze uit 8 verschillende kranten. Dit is dan ook het moment om jezelf een krant cadeau te geven.
Nu 5 weken voor € 5,-

Online een thuisopleiding met of zonder begeleiding

Als je wilt leren hoef je echt niet naar school, dit kan natuurlijk wel alleen kan dit niet altijd met de tijd. Daarom zijn er online vele thuiscursussen te vinden voor jong en oud. Deze thuisstudie kun jij op je eigen tempo volgen, zodat je dit kan doen wanneer het jou uitkomt. Lukt het je vandaag niet, dan doe je het toch gewoon morgen. Je kunt thuis vele verschillende cursussen volgen, denk hierbij aan een talencursus, cursus thuiskapper, leren typen of een eigen webshop starten. Het aanbod aan onlineopleidingen is extreem groot, één grote aanbieder van thuiscursussen is NHA. Zij hebben vele opleidingen die jij vanuit huis kunt volgen, daarnaast hebben ze altijd wel één of meerdere aanbiedingen. Naast NHA zijn er natuurlijk nog meer aanbieders van opleidingen, zo is LOI Kidzz een echte aanrader voor de kinderen. Staat de opleiding die je zoekt niet tussen de aanbiedingen, bekijk ze dan op de website van de aanbieder zelf.

De beste aanbiedingen voor tijdschriften en magazines

Vind jij het ook zo fijn om even lekker te ontspannen, dit kan super goed met een leuk tijdschrift of magazine. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden om een tijdschrift te lezen. Zo kun je kiezen voor een los nummer, een abonnement voor een bepaalde periode of een app waar je heel veel tijdschriften onbeperkt kunt lezen. Wat jij ook het liefste hebt, er is altijd wel een mooie aanbieding te vinden. Eén van de grote aanbieders voor magazines is Magazine.nl. Zij hebben vaak ook hele mooie aanbiedingen, zo krijg je vaak een gratis product cadeau bij een abonnement. Denk hierbij aan de volgende cadeaus: gratis Shabbies Tas, Hema cadeaubon, een mooi boek cadeau of kies voor een mooie korting. Natuurlijk wisselen de cadeaus constant, het wil dus niet zeggen dat deze cadeaus altijd verkrijgbaar zijn.

Wil jij een abonnement voor een app waar je heel veel verschillende tijdschriften kunt lezen dan zijn de merken Tijdschrift.nl en Readly echter aanraders. Hier heb je voor een klein bedrag per maand toegang tot uren aan leesplezier. Het mooie ervan is dat je deze apps bijna altijd kunt delen met meerdere gezinsleden. Houd er dus iemand bij jullie thuis van Donald Duck, iemand anders van Libelle en jijzelf van vtWonen? Dan zijn deze apps perfect voor jouw gezin.

Boeken koop je het voordeligste online bij één van de vele aanbieders.

Nog steeds zijn er duizenden mensen in Nederland die maar al te graag boeken lezen. Dit is ook te zien aan het assortiment, het aanbod boeken groeit namelijk nog steeds bij alle aanbieders. Enkele bekende en grote boeken aanbieders zijn Bol.com en Bookspot. Zij hebben zoveel boeken en eBooks dat het haast moeilijk wordt om te kiezen. Het mooie van zo groot aanbod is dat er ook altijd vele aanbiedingen te vinden zijn.

Iedereen houdt van een ander genre, de ene leest liever trillers waar de ander weer gaat voor een romans. Waar je ook voor gaat, bij de boeken aanbieders hebben ze altijd een boek voor jou in de aanbieding.