54x Libelle met cadeau naar keus voor slechts € 16,50 p.m.Met Libelle geniet je elke week van een moment van ontspanning en inspiratie. Je hebt nu een jaar lang het tijdschrift Libelle met een cadeau naar keus voor maar € 16,50 p.m.. Dat is nog eens een aanbieding.

Een Libelle abonnement met korting

Korting, iedereen houdt er van en al helemaal als je ermee compleet tot rust komt. Wanneer jij een Libelle abonnement hebt zul je wekelijks een moment van ontspanning hebben wat zeer belangrijk is in deze drukke maatschappij. Op dit moment heeft Libelle een geweldige aanbieding die je niet kunt laten liggen.

De mooiste cadeaus bij een Libelle abonnement

Lectuur is voor ons heel belangrijk. Door te lezen kom je even helemaal tot rust en toch krijg je veel informatie binnen. Als je nu een Libelle abonnement afsluit voor 12 maanden krijg je er een cadeau bij naar keuze. Je kunt kiezen uit de volgende cadeaus:

  • Burkely tas + portemonnee
  • Princess Silencio Cordless Vacuum Clea
  • CarryOn Skyhopper set van 2 koffers

Zoals je ziet zijn dit niet zomaar cadeaus, dit zijn gelijk producten waar je ook echt wat mee kan. Dit zegt wel wat over deze aanbieding, sluit dus nu snel een abonnement af voor het tijdschrift Libelle.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!