6 nummer van een tijdschrift naar keus voor € 10,-Wat een gave aanbieding hebben ze nu weer bij Sanoma. Ze hebben namelijk zomervoordeel en dus kun je heel voordelig een tijdschrift abonnement nemen. Je kunt kiezen uit 12 verschillende tijdschriften, na je keus ontvang je 6 nummer van het door jou gekozen magazine voor maar € 10,-. Sanoma is onderdeel van het bekende DPG Media. Het mooie van dit abonnement is dat hij automatisch stopt, je zit dus niet ergens aan vast en dat is wel zo fijn.

Keuze uit 12 verschillende magazines

Wanneer je graag wilt profiteren van deze geweldige aanbieding van DPG Media dan kun je kiezen uit 12 verschillende tijdschriften. Je hebt keuze uit de magazines Libelle, Donald Duck, AutoWeek, Margriet, Flair, Donald Duck Junior, V!VA, Story, Tina, Veronica Magazine, Libelle Bookazine en Totaal TV. Zoals je ziet zijn dit allemaal super populaire magazines die zeer zeker de moeite waard zijn. Neem je nu een abonnement op één van deze magazines dan kun jij 6 edities lang genieten van de leukste tijdschriften van Nederland en dat voor slechts € 10,-.

Profiteer nu van zomervoordeel tot 64% korting

Wat een aanbieding is dit en het mooie is dat de kortingen echt super hoog oplopen. Je kunt namelijk profiteren van kortingen tot wel 64%. Dit is natuurlijk super hoog voor een abonnement op een magazine. Reden genoeg dus om nu snel een abonnement af te sluiten en heerlijk te genieten van jou keus. Met één van deze magazines kun je echt even heerlijk tot rust komen en dat is natuurlijk erg belangrijk. Gezien de lage prijs is dit een perfect moment om verschillende magazine uit te proberen. Zo kun je voor de kinderen kiezen voor bijvoorbeeld Donald Duck of Tina, voor manlief neem je AutoWeek of Veronica Magazine en zelf geniet je van Libelle, Margriet of Story. Met andere woorden magazines voor het hele gezin. Al deze abonnement kun je natuurlijk ook afsluiten bij Magazine.nl echter hebben zij andere aanbiedingen.