Nu 7x vtwonen met een vtwonen cadeaukaart t.w.v. € 20,-Altijd al een abonnement willen hebben voor het vtwonen magazine? Dan is dit het moment om er één af te sluiten. Nu bij Magazine.nl 7x vtwonen + vtwonen cadeaukaart samen voor maar € 39,95 i.p.v. € 70,47. Wacht dus niet langer en sluit nu dit geweldige abonnement af. Iedereen is gek van het magazine vtwonen er staan namelijk de leukste tips en verhalen in voor jouw. Met dit gave magazine kun je echt even tot rust komen wanneer jij dit wilt. Plof op de bank en lees de leukste verhalen, tips en informatie in het leukste magazine van Nederland.

Abonnement met vtwonen cadeaukaart t.w.v. € 20,-

Wanneer je nu dit abonnement neemt voor 7x vtwonen dan krijg je er een vtwonen cadeaukaart bij. Dit is natuurlijk geweldig want met deze cadeaubon kun je hele leuke dingen kopen. Een goede reden dus om nu dit geweldige abonnement te nemen. De vtwonen cadeaukaart kun je besteden in zowel de winkel als online, hij hoef niet in één keer besteed te worden. Mocht je het bedrag dus niet helemaal op krijgen dan maakt dat niks uit. Deze aanbieding van Magazine.nl is echter maar tijdelijk geldig, wil je hier dus van profiteren dan moet je er snel bij zijn.

vtwonen het leukste magazine van Nederland

Iedereen die het vtwonen magazine wel eens gelezen heeft weet als geen ander dat dit het leukste magazine van Nederland is. Je kunt er namelijk alle op het gebied van wonen in lezen. vtwonen is namelijk het woonblad van Nederland met alles over verschillende interieurs en bijzondere producten. Daarnaast ontdek je nieuwe woonstijlen die bij jouw passen. Met andere woorden heel veel wooninspiratie en dat allemaal in één magazine. Wacht dus niet langer want deze aanbieding is slechts tijdelijk geldig. Wil jij dus het tijdschrift vtwonen met een vtwonen cadeaukaart? Dan kan dat nu voor maar € 39,95.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!