AD Webwinkel het Feyenoord boek Voor Altijd De EersteBen jij een echte Feyenoordfan? Dan is dit Feyenoord boek echt iets voor jou, het boek heet Voor Altijd De Eerste. Je koopt dit geweldige boek nu tijdelijk voor slechts € 27,95 bij AD Webwinkel. Met dit boek beleef je de Europa Cup van 1970 alsof je erbij was.

De journalisten Ellen Mannens en Robert van Brandwijk reconstrueren vijftig jaar na dato in Voor Altijd De Eerste het historische seizoen waarin Feyenoord Europa veroverde. Heb boek bevat nog nooit eerder gepubliceerde foto's, documenten en tientallen souvenirs.

6 mei 1970 Feyenoord won als eerder Nederlandse club de Europa Cup

Het was een feest dat Rotterdam nodig had, meer dan 200.000 mensen bevonden zicht op de Coolsingel in het oorlog verwoeste Rotterdam. Het was een gigantische impuls voor Rotterdam dat vele echt even nodig hadden. Feyenoord had namelijk als eerste Nederlandse voetbalclub de Europa Cup voor landskampioenen gewonnen. Het was de Finale tegen Celtic die Feyenoord met 2-1 won. Precies 50 jaar na de finale tegen Celtic komt Feyenoord met het boek Voor Altijd De Eerste om het historische seizoen tot leven te brengen.

Bestel het boek nu alvast bij AD Webwinkel

Het boek Voor Altijd De Eerste komt officieel pas op 6 mei uit, maar je kunt hem nu al exclusief online bestellen bij AD Webwinkel. Bestel jij hem nu al, dan heb je hem als allereerst in huis en dat is toch wel supergaaf.

Het Boek vertelt het verhaal van elf aanraakbare, getalenteerde voetballers en hun kleurrijke coach. Hun gezamenlijke missie was heet duidelijk, de beste van Europa worden. Dit boek neemt je mee en naar misschien wel het beste seizoen ooit van Feyenoord. Bestel hem daarom vandaag nog voor € 27,95 bij AD Webwinkel.