Boek Heart of A Lion van Memphis Depay bij Bol.comHeb jij het boek Heart of A Lion van Memphis Depay & Simon Zwartkruis al gelezen? Zo niet dan kun je hem nu heel voordelig online bestellen bij Bol.com. Dit geweldige boek over het leven van Memphis Depay is echt een aanrader ook voor de mensen die geen voetbal fan zijn. Dat iedereen een mening heeft over Memphis Depay is inmiddels wel bekend. Echter weten tot voor kort maar weinig mensen het heftige levensverhaal van Memphis. Dit was voor Depay het moment om zijn verhaal openbaar te maken. Je dit boek lees je alles over zijn jeugd vol agressie en angst, met uiteindelijk het voetbal als redding. 

Kwetsbaar, krachtig en inspirerend

In dit boek komt echt heel veel aanbod, zo lees je er alles over zijn onstuimige zwerftocht langs scholen, gastgezinnen en voetbalclubs. Het gaat over zijn doorbraak bij PSV, de flop bij Manchester en zijn revival in Lyon en bij Oranje. Ook de commotie die altijd voortduurt om zijn uiterlijk en image, de muzikale ambities, zijn zeer kleine groep vertrouwelingen en zijn relatie met God komt allemaal aanbod in deze biografie van Memphis Depay. Dit is niet even een stoer voetbalboek maar een heftig, waargebeurd en inspirerend boek voor ieder mens.

Verschillende positieve reactie voor dit boek

Aangezien het boek in 2019 al op de markt is gekomen zijn er inmiddels al verschillende mensen die dit boek gelezen hebben. Hierdoor zijn er ook al verschillende positieve reacties op dit boek gekomen. Hier onder enkele reacties die gegeven zijn door de klanten van Bol.com waar dit boek dan ook te koop is.

"Ik ben echt enorm onder de indruk van dit verhaal. Ook hier gestart met het idee wat zou deze jongen nu te vertellen hebben op zijn 25e. De auteur belicht een maatschappelijk probleem en echt bijzonder knap hoe deze jongen zich heeft weten te ontworstelen. Inspirerend en niet het zoveelste stoere voetbal verhalen boek."

"Het verhaal van Memphis, vertelt vanuit zijn tattoos, wil ik je graag aanraden! Mooie uitgave. De schrijfstijl van het boek is minder mijn ding. Maar dat is mogelijk smaak :)"

"Ik ben positief verrast door het boek. De auteurs hebben me verrast in met name de openheid in het verloop van het leven van Memphis. De voorvallen in het leven van Memphis worden telkens weer gespiegeld aan leerpunten / -momenten van Memphis zelf, die -denk ik- voor iedereen van toepassing zijn in het leven. Ik heb door dit boek meer respect gekregen voor Memphis als persoon en de problemen waar je als bekend persoon tegen aan kan lopen op zo’n jonge leeftijd. Aanrader dus om te lezen!"

Zo zie je maar, de reactie zijn zeer goed voor dit boek en wordt door bijna iedereen aangeraden. Het boek is bij Bol.com als nieuw boek, tweedehands boek en ebook te krijgen. Wacht dus niet langer, koop dit boek nu bij Bol.com en lees hem direct.