DPG Media 4 nummers van een magazine voor maar € 4,-Wil jij graag een proef abonnement op een leuk magazine? Dan zit je goed bij DPG Media. Je kunt nu namelijk 4 nummers van een magazine voor maar € 4,-. Dit is natuurlijk super voordelig, kies dus snel een magazine en sluit dit tijdelijke abonnement af. Het leuke van een magazine is dat jij echt even een moment van ontspanning kunt creëren. Plof lekker op de bank een geniet even van dat leuke magazine dat jij gekozen hebt en dat voor maar € 4,-. Het mooie is dat dit abonnement ook nog eens automatisch stop, je zit dus echt nergens aan vast, wel zo fijn toch.

Kies uit verschillende gave abonnementen

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van deze aanbieding, dan kun je kiezen uit verschillende magazines. Zo kun je een abonnement afsluiten voor de tijdschriften Veronica Magazine, Donald Duck, Libelle, AutoWeek, Margriet, Story, Flair en Tina. Allemaal zeer populaire en bekende magazines zoals je kunt zien. Bij al deze magazines krijg je dus nu 4 nummers voor € 4,-. Er is ook nog een andere mogelijkheid en dat is om te kiezen voor maandbladen, in dat geval krijg je 2 nummers voor € 4,-. Het gaat in dit geval om de magazines vtwonen, Eigen huis & Interieur, Flow en Nouveau. Waar jij ook voor gaat, één ding is zeker het wordt echt genieten. Wacht daarom ook niet langer en sluit nu een abonnement af.

Dit is het moment voor een proef abonnement

Er is voor iedereen een magazine wanneer je kiest voor DPG Media. Want zeg nu zelf iedereen kan een abonnement afsluiten voor slechts € 4,-. Wel goed om te weten is dat deze aanbieding echt maar tijdelijk geldig is. Wil je hier dus van kunnen profiteren, dan doe je er goed aan om dit snel te doen. Want voor je het weet bent je te laat en is deze gave aanbieding alweer verlopen. Je doet er dan ook goed aan om nu snel een abonnement af te sluiten zodat jij straks heerlijk op de bank kunt ploffen om echt even te genieten.