DPG Media nu 4 weken de krant voor maar € 4,-Bij DPG Media hebben ze nu een geweldige aanbieding voor de liefhebber van de papieren krant. Je kunt nu namelijk tijdelijk 4 weken een krant naar keus ontvangen voor maar € 4,-. Zo blijf jij op de hoogte van al het belangrijke nieuws wereldwijd. Iedere dag weer gebeurt er een hoop in de wereld en dit wil jij als liefhebber van de krant natuurlijk maar al te graag weten. Zo kun je in een krant heel veel leuk maar ook heftig nieuws lezen. Door de krant te lezen blijf jij op de hoogte van al het belangrijke nieuws dat je echt niet mag missen.

Keuze uit verschillende bekende kranten

Wanneer je gebruik maakt van deze gave aanbieding heb je de keuze uit verschillende bekende kranten. Je kunt namelijk kiezen uit de volgende kranten: Het AD, Brabants Dagblad, DN DeStem, de Gelderlander, het ED, Het Parool, de PZC, de Stentor, Tubantia, Trouw en de Volkskrant. Zoals je ziet is er een ruime keus uit allemaal verschillende populaire kranten. Reden genoeg dus om nu snel een abonnement te nemen bij DPG Media. Want zeg nu zelf 4 weken de krant voor € 4,- is natuurlijk wel heel goedkoop. Dit abonnement loopt ook nog eens vanzelf af, hij wordt dus niet automatisch verlengd. Je kunt natuurlijk gaan voor één krant, maar voor deze prijs kun je ook nog eens zeggen dat je 2 abonnementen neemt. Want dit is wel heel voordelig.

De wereld verandert opeens razendsnel

Op dit moment gebeurd er extreem in de wereld. Zo heb je natuurlijk het Corona Virus wat een veel besproken onderwerp is. Maar er zijn nog veel meer dingen zoals de warme temperaturen. Wil jij als één van de eerste weten wat er allemaal speelt en het laatste nieuws kunnen lezen? Dan doe je er goed aan om nu een abonnement te nemen op één van de kranten. Doe je dit nu dan heb je een abonnement van 4 weken voor slechts € 4,-. Zo kun jij super voordelig genieten van een krant naar keus. Het abonnement stop vanzelf echter wanneer jij de krant langer wilt hebben kun je hem gewoon verlengen.