Gratis Shabbies Amsterdam tas, 56x Libelle €17,50 p.m.Wat een fantastische aanbieding van Libelle. Neem je nu een abonnement met 56x Libelle dan krijg je er een gratis Shabbies Amsterdam tas t.w.v. € 199,95 bij. Dit abonnement kost slechts € 17,50 per maand en is dus super voordelig. Dit is dan ook echt het moment om dit abonnement voor Libelle te nemen, want iedereen wil natuurlijk deze gratis Shabbies Amsterdam tas hebben. Deze geweldige damestas heeft een winkelwaarde van € 199,95 maar bij dit abonnement krijg jij hem helemaal gratis. Daarnaast geniet je iedere week ook nog eens van een moment ontspanning met dit geweldige magazine.

Shabbies Amsterdam leren schoudertas cognac van € 199,95

Het leuke van deze Shabbies Amsterdam tas is dat hij samen is ontworpen met de Libelle-lezeressen. Hierdoor kun je wel stellen dat hij echt bij jou moet passen. Hij is dan ook de ideale schoudertas geworden die zeker populair is. De kleur van deze geweldige tas is cognac en die kleur is natuurlijk super populair. Deze geweldige Shabbies schoudertas heeft een afmeting 31x6x31 cm en is handgemaakt van de beste structuurleer. Deze schoudertas is voorzien van twee stevige hengsels en een extra langer en verstelbare schouderhengsel. De ritsen van deze Shabbies Amsterdam tas zijn super sterk waardoor jij veilig je spullen kunt opbergen. Met andere woorden dit is gewoon weg de tas die jij moet hebben. Neem je nu een Libelle abonnement dan krijg je deze Shabbies Amsterdam tas t.w.v. € 199,95 gratis.

Libelle het leukste magazine van Nederland

Gun jij jezelf ook iedere week een moment van ontspanning? Dan is het Libelle Magazine een echte aanrader voor jou. Dit magazine staat vol met alles op gebied van wonen, tuinieren, mode en culinaire inspiratie. Daarnaast lees je er ook heel veel verschillende interviews in. Dit magazine is de aanrader voor iedereen die echt wekelijks toe is aan een moment van ontspanning. Normaal betaal je voor een jaar abonnement € 20,63 echt betaal je nu tijdelijk slechts € 17,50 per maand. Je ontvangt totaal 56x het Libelle magazine. Wacht dus niet langer, neem nu dit abonnement en krijg er een gratis Schabbies tas bij.