Het boek Abdelhak Nouri een onvervulde droom voor € 9,99Bij AD Webwinkel hebben ze nu een Topaanbieding namelijk het boek Abdelhak Nouri Een onvervulde droom. Je koopt dit boek nu tijdelijk voor slechts € 9,99 bij AD Webwinkel. Wacht niet langer en bestel hem vandaag nog voor deze actie prijs. Dit boek (ebook) vertelt voor het eerst het verhaal van Abdelhak Nouri vanuit het perspectief van zijn familie en vrienden. Het is een verhaal dat gaat over een lange weg die de familie Nouri als migrantengezin heeft afgelegd. Maar ook over de droom die zij verwezenlijkt zagen in het onmiskenbare talen van hun zoon Abdelhak Nouri.

Het mooie en emotionele verhaal over Abdelhak Nouri

Ja, wie kent Abdelhak Nouri eigenlijk niet? Hij werd beschouwd als een van de meest talentvolle voetballers van zijn generatie. Het zou dan ook niet lang meer duren voor hij definitief zou doorbreken bij Ajax en daardoor ook internationaal naam zou maken. Helaas voor dit gebeurde veranderde zijn leven voorgoed.

Het is 8 juli 2017 wanneer hij tijdens een oefenwedstrijd van Ajax tegen Werden Bremer twintig minuten voor het eindsignaal in elkaar zakt op het veld. De oorzaak werd niet veel later duidelijk, Abdelhak Nouri heeft een hartstilstand gehad en dat met ernstige hersenschade tot gevolg. Het is zo heftig dat hij nooit meer zou kunnen voetballen, bij zowel zijn naasten als bij fans wereldwijd slaat het in als en bom.

Koop dit ebook nu bij AD Webwinkel voor slechts € 9,99.