Het Radar+ magazine nu 3 nummer voor € 10,-Wat een geweldige aanbieding is dit zeg. Neem jij nu een half jaar abonnement op Radar+ dan betaal je slechts € 10,-. Het gaat hier om een abonnement van één half jaar. Wanneer je dit magazine kiest krijg je iedere 2 maanden het magazine op jouw deurmat. Dit magazine is een echte aanrader voor mensen die het programma Radar ook super leuk vinden. Ben jij geïnteresseerd in wat er in Nederland af speelt? Dan is het magazine Radar+ echt iets voor jou. Het leuke is dat je nu kunt profiteren van een geweldige aanbieding. Want nu tijdelijk krijg je namelijk een halfjaar abonnement voor slechts € 10,-. Dit is natuurlijk super voordelig want normaal kost een los magazine € 4,99. Je krijgt nu dus tijdelijk bijna € 5,- korting.

Heel veel handige bespaartips die je kunt toepassen

Wil jij ook handige tips ontvangen waarmee je geld kunt besparen en die je direct kunt toepassen op je dagelijks leven? Dan is het magazine Radar+ echt iets voor jou. Want in dit magazine vind je echt heel veel leuke tips die je zeker niet mag missen. Reden genoeg dus om nu een tijdelijk proef abonnement te nemen. Dit is een magazine van slechts een half jaar. In dit half jaar ontvang je 3x het geweldige magazine op jouw deurmat. Zo kun jij heel veel geld besparen en dat is toch wel heel fijn. Naast bespaar tips hebben ze natuurlijk ook heel veel andere tips voor jou die zeker leuk zijn om te lezen.

Dit proef abonnement stopt automatisch na een half jaar

Besluit jij om nu dit abonnement nu af te sluiten of twijfel je nog? Wij van Top-aanbiedingen willen je graag die twijfel weg nemen en daarom kunnen wij je zeggen dat dit abonnement automatisch stopt. Je kunt dus niet onverwachts een rekening krijgen omdat het abonnement verlengd is. Dit is namelijk niet mogelijk en dat is toch leuk om te weten. Want vind jij het magazine toch niks, dan ben je slechts € 10,- kwijt. Vind je het wel een gaaf magazine dan kun je gewoon een nieuw abonnement afsluiten en ook dit kan gewoon weer door gebruik te maken van een mooie aanbieding. Waar wacht je dus nog op, bekijk nu snel deze aanbieding en bestel dit abonnement gemakkelijk en snel online. Ben jij nog steeds niet overtuig, maar wil je wel een ander magazine met korting? Bekijk dan hier alle lectuur aanbiedingen.