Koop het boek Koemans Keuzes nu bij AD WebwinkelBij AD Webwinkel bieden ze nu het boek Koemans Keuzes aan. Dit geweldige boek moet je gewoon weg hebben zeker wanneer je een liefhebber bent van voetbal. De schrijver van dit boek is Patrick Bernhart die op zoek gaat naar de succesformule van de coach Koeman. Het leuke van dit boek is dat Bernhart terug duikt in de tijd en verweeft Koemans loopbaan als speler met zijn periodes als clubtrainer en bondscoach. Dit boek is verkrijgbaar sinds september 2020 en dus zijn de recente ontwikkelingen over Koeman ook mee genomen.

Oranje mist twee eindtoernooien maar dan

Iedereen weet het nog wel dat Oranje twee eindtoernooien moest missen, het voetbal was gewoon ronduit slecht. Er werd niks bereikt en zowel het WK en het EK werd gespeeld zonder ons Oranje. Maar toen werd Ronald Koeman bondscoach en werd alles anders. Onder Ronald Koeman bereikte Oranje de finale van de Nations league en kwalificeert Oranje zich voor het EK. Dit niet alleen door te winnen maar ook met vaak aantrekkelijke speelstijl. Dit geweldige resultaat werd bereikt met spelers als Virgil van Dijk, Frenkie de Jong en Memphis Depay. Maar dan gebeurt hetgeen waar iedereen bang voor was, FC Barcelona klopt opnieuw aan de deur bij Ronald Koeman en hij besluit dan ook de overstap te maken.

Dit geweldige boek telt maar liefst 328 pagina's

Natuurlijk gaat dit boek niet alleen maar over zijn periode als Bondscoach, het gaat echt terug in de tijd van Ronald Koeman. Wanneer je begint aan dit boek kun je niet stoppen met lezen, dit komt omdat het een zeer interessant boek is. Zeker de voetballiefhebber zal dit boek waarderen. Maar ook wanneer je Ronald Koeman waardeert als persoon is dit boek een echte aanrader voor jou. Tijdelijk kun je dit geweldige boek nu kopen bij AD Webwinkel voor slechts € 21,99. Je doet er dan ook goed aan om dit snel te doen zodat jij kunt genieten van dit unieke boek.