Lees nu 75 verschillende tijdschriften in één app

Met de app van Tijdschrift.nl geniet jij iedere dag weer van een heerlijk ontspan momentje. Je kunt namelijk 75 verschillende tijdschriften lezen en dat voor slechts € 9,99 per maand. Eén abonnement voor het hele gezin.

Vind jij het leuk om een tijdschrift te lezen en kom je daarvan helemaal tot rust? Dan hebben wij van Top-aanbiedingen goed nieuws voor je. Tijdfschrift.nl is de app voor iedereen die van tijdschriften houdt. Je hebt namelijk 75 verschillende tijdschriften in één uitgebreide app voor slechts € 9,99 per maand. Daarnaast kun je de eerste maand de app geheel gratis en vrijblijvend gebruiken. Let op: Je moet de proefperiode wel zelf opzeggen.

Libelle, Donald Duck, vtwonen, Flair en meer

Noem een populair tijdschrift op en tijdschrift.nl heeft het. Alle tijdschriften vind je in de app en kun je onbeperkt lezen en dat voor maar € 9,99 per maand. Enkele zeer populaire magazines zijn: Libelle, Donald Duck, vtwonen, Flair, Linda, Revu, Autoweek en nog zoveel meer. In totaal hebben ze 75 verschillende tijdschriften die je kunt lezen. Het leuk is dat wanneer je een abonnement hebt er 5 gezinsleden tegelijk kunnen lezen. Zo kunnen de kinderen van Donald Duck genieten, je man van Autoweek en jij zelf van vtwonen. Dat wordt nog eens heerlijk ontspannen met zijn alle.

Je kunt de tijdschriften lezen op je computer, smartphone en tablet. Mocht het je toch niet bevallen, je kunt maandelijks opzeggen je zit er dus niet jaren aan vast. Sluit vandaag nog een abonnement af bij Tijdschrift.nl en geniet.