Magazine.nl nu 8x margriet voor maar € 15,- i.p.v. € 34,32Wat een gave aanbieding hebben ze weer eens bij Magazine.nl. Je krijgt nu namelijk 8x het magazine Margriet voor slechts € 15,-, dat betekent dat je nu € 19,32 korting krijgt. Zo wordt het wel heel leuk om een abonnement voor Margriet te nemen. Het lekkere van een tijdschrift is dat je echt even toe komt aan ontspanning, dit is namelijk jouw moment. Plof op de bank of ga liggen in de tuin, jij bepaalt waar en wanneer jij even een momentje voor jezelf neemt. Nu er dan ook nog eens een aanbieding is voor het tijdschrift Margriet is het wel heel verleidelijk om een abonnement te nemen.

Deze Margriet aanbieding mag je niet missen

Bij Magazine.nl hebben ze altijd al super gave aanbiedingen voor een abonnement op een tijdschrift en dat bewijzen ze maar weer eens met deze te gekke aanbieding. Je krijgt nu namelijk een geweldige korting als je gaat voor 8x Margriet. Dit is een abonnement van 2 maanden waar je nu slechts € 15,- voor betaald, normaal kost dit abonnement je € 34,32 de korting is dus super hoog. Met dit abonnement krijg jij 8 weken lang iedere week Margriet op je deurmat. Margriet is een geweldig magazine voor de vrouwen die inmiddels 50+ zijn. In het magazine vind je heerlijke recepten, de laatste modetrends, wooninspiratie en interessante dossiers

Deze aanbieding is maar tijdelijk geldig

Zo geweldige aanbieding blijft natuurlijk niet maanden geldig, de exacte eind datum is nog niet bekend maar één ding is wel zeker als jij dit abonnement wilt zul je snel moeten zijn. Dit abonnement is niet alleen leuk voor jezelf, het is ook nog eens super leuk om cadeau te doen. Want zeg nu eens eerlijk, een leuker cadeau dan 8x Margriet is er niet toch? Iedereen die dit cadeau ontvangt gaat zeker gelukkig worden. Wil je dit abonnement dus niet voor jezelf, bestel hem dan zeker voor een ander zodat je haar eens goed kunt verwennen.