Nu 1 jaar TrosKompas voor maar € 38,50! Wie is de MolBij TrosKompas hebben ze nu een mooie aanbieding aangezien 5 september Wie is de Mol weer begint. Je hebt nu 1 jaar TrosKompas voor maar € 38,50 en daarnaast krijg je 3 nummer van De Smaak van Italië t.w.v. € 20,25. Wacht dus niet langer en ga nu voor deze aanbieding. Iedereen kent het zeer populaire tv programma Wie is de Mol wel, ieder jaar wordt het door heel veel mensen bekeken en wij van Top-aanbiedingen snappen dit wel. Het is namelijk een zeer leuk programma voor op de zaterdag avond. Dankzij de start van Wie is de Mol kun jij nu profiteren van deze te gekke aanbieding, wacht daarom niet langer en bekijk nu het aanbod en profiteer.

Nu tijdelijk 50% korting op het magazine TrosKompas

Wanneer jij al eerder het magazine TrosKompas hebt gehad weet je dat een jaar abonnement normaal geen € 38,50 kost. Dit komt omdat je nu tijdelijk 50% korting krijgt op dit geweldige magazine. Het leuke van dit magazine is dat het vol staat met Columns en interviews met BN'ers, daarnaast is dit de meest handige TV-gids van Nederland. Maar dat is natuurlijk niet alles. In dit magazine vind je ook heel veel aanbiedingen, kortingsacties en uitjes. Met andere woorden dit is gewoon het tijdschrift dat jij zeker moet hebben.

Nu 3 nummers gratis van De Smaak van Italië

Aangezien Wie is de Mol dit jaar zicht afspeelt in Italië krijg je er ook 3 nummer van het magazine De Smaak van Italië gratis bij. Deze hebben normaal een waarde van maar liefst € 20,25. Je kunt dus wel stellen dat dit een super mooie aanbieding is die je gewoon weg niet mag mislopen. Dit jaar kunnen wij het jubileumseizoen zien van Wie is de Mol en je kunt dus verwachten dat het super spannend gaat worden. Reden genoeg om dit jaar Wie is de Mol te kijken en daarnaast te profiteren van deze te gekke aanbieding met 50% korting en 3 gratis nummers.