Nu 112x Libelle voor slechts € 16,95 p.m. bij Magazine.nlVind jij het magazine Libelle ook helemaal geweldig? Dan is deze speciale aanbieding echt iets voor jou. Je hebt nu namelijk 112x Libelle voor slechts € 16,95 per maand. Dit abonnement heeft een duur van 2 jaar, al die tijd kun jij dus genieten van het leukste magazine van Nederland. Deze geweldige aanbieding wordt mede mogelijk gemaakt door Magazine.nl, je plaatst dan ook daar je bestelling. Wanneer je voor dit magazine gaat ontvang je iedere week het tijdschrift Libelle op je deurmat. Zo heb jij iedere week weer een moment van ontspanning voor jezelf.

Tijdschrift Libelle informeert en inspireert

Een magazine moet natuurlijk ook een bepaalde inhoud hebben, gelukkig hebt je dat wanneer je kiest voor Libelle. Dit is namelijk een magazine dat iedere week vol staat met interviews, reportages, herkenbare columns en uitgebreide dossiers die je op de hoogte houden van de nieuwste mode- en woontrends. Met dit abonnement kies je iedere week voor ontspanning en dus is het meer dan de moeite waard om nu dit abonnement te kiezen. Kies je voor dit geweldige abonnement van Libelle dan kun je ook digitaal lezen, zo hoef jij nooit meer iets te missen. Een goede reden dus om nu snel dit abonnement af te sluiten en te profiteren van deze zeer lage prijs. Normaal betaal je voor dit abonnement € 20,63 per maandNu tijdelijk bespaar je dus € 4,13 per maand en dat is toch leuk mee genomen.

Libelle abonnement met korting bij Magazine.nl

Het voordeel van een Libelle abonnee is dat jij als eerste de nieuwste Libelle kunt lezen. Daarnaast ben je ook nog eens goedkoper uit dan dat je het in de winkel moet kopen. Wanneer je besluit een abonnement te nemen voor Libelle kan dat altijd met een mooie korting. Kijk alleen deze aanbieding al van Magazine.nl. Kies je namelijk voor dit abonnement dan krijg je verspreid over 2 jaar toch bijna €100,- korting. Dit geld kun je mooi weer besteden aan andere leuke dingen. Ben jij dus nog geen abonnee van Libelle, wacht dan niet langer en profiteer nu snel van deze geweldige aanbieding. Want voor je het weet ben je te laat en dat is zonde.