Nu 57x het magazine Flair voor € 10,25 p.m. bij Magazine.nlWat een fantastische aanbieding hebben ze weer bij Magazine.nl. Je hebt nu namelijk 57x het magazine Flair voor slechts € 10,25 per maand en dat is echt super voordelig. Dit is dan ook het moment om dit geweldige magazine te kiezen. Flair heeft al heel veel trouwe lezers en jij kun daar nu bij horen voor een klein bedrag per maand. Wanneer jij namelijk € 10,25 per maand betaald krijg je 1 jaar lang iedere week het magazine op je deurmat. Zo heb jij iedere week weer een moment van ontspanning voor jezelf en dat heeft iedereen nodig.

Flair het magazine voor vrouwen

Het leuke van het magazine Flair is dat zij zich echt richten op vrouwen. Zo richten ze zich vooral op vrouwen tussen de 15 en 34 jaar jong. Natuurlijk betekent dit niet dat wanneer jij jonger of ouder bent dit magazine niks voor jou kan zijn. Het magazine is namelijk voor iedereen zeer leuk. Het leuke van Flair is dat het bomvol staat met artikelen over betaalbare mode, eenvoudige beautytips, makkelijke recepten en intervieuws met bekende en onbekende Nederlanders. Hierdoor is er voor iedereen iets leuks te lezen. Met dit magazine haal jij wekelijks ontspanning en inspiratie in huis en dat is toch leuk. Heb jij dus nog geen abonnement op het magazine Flair? Bekijk dan zeker deze aanbieding en sluit direct een abonnement af.

Sluit nu dit Flair abonnement af met korting

Uiteindelijk zijn wij van Top-aanbiedingen natuurlijk gek op korting. Gelukkig kun je nu profiteren van een mooie korting wanneer je dit abonnement afsluit bij Magazine.nl. Zo betaal je nu tijdelijk slechts € 10,25 per maand in plaat van € 16,72 per maand. Je bespaart hiermee dus € 6,47 per maand en dat is toch leuk mee genomen. Dit abonnement heeft een duur van één jaar, in totaal krijg je dus € 77,64 korting wat je weer mooi kunt besteden aan andere leuke dingen. Reden genoeg dus om nu snel dit abonnement online af te sluiten bij Magazine.nl.