Nu 5x Flow met Flow vakantiebox voor maar € 27,95Ben jij gek van magazines? Dan is deze aanbieding echt wat voor jou. Tijdelijk hebben ze namelijk bij Magazine.nl een geweldige aanbieding voor Flow magazine. Kies je nu voor 5x Flow dan krijg je er een gratis Flow vakantiebox bij. Elke keer weer hebben ze bij Magazine.nl een aantal geweldige aanbiedingen lopen. Deze geweldige aanbieding is er één van en eerlijk is eerlijk, hier word je toch blij van. Je hebt nu namelijk 5x Flow magazine + Flow vakantiebox voor maar € 27,95. Normaal betaal je voor dit samen € 54,90, je bespaart dus mooi € 26,95 en dat is leuk mee genomen.

De Flow vakantiebox zit vol met leuke items

Naast dat jij heerlijk kan genieten van het magazine Flow heb je ook heel veel aan het geweldige vakantiebox. Deze zit namelijk bomvol met leuke dingen, zo zit er een vakantieboek in vol met herkenbare verhalen. Daarnaast is de box voorzien van 5 postcards, 24 vellen dubbelzijdig (inpak)papier, 4 stickervellen, uitklapposter met landkaarten, vakantiespel en travel journal. Een goede reden dus om nu te profiteren van deze geweldige aanbieding van Magazine.nl. Zo kun jij echt genieten voor een zeer laag bedrag.

Het Flow magazine is een echter aanrader

Iedere keer weer staat het Flow magazine vol met informatie over dingen anders doen en andere keuzes maken. Niet voor niks is dit het tijdschrift zonder haast. Met dit magazine zul je merken dat mooi zijn niet altijd perfect hoeft te zijn. Zo lees je er van alles over positieve psychologie, mindfulness en creativiteit. Dit geweldige magazine moet je gewoon hebben en zeker nu je er ook nog eens een gratis vakantiebox bij krijgt. Waar wacht je nog op? Kies nu voor dit magazine en ontvang hem totaal 5x en dat voor slechts € 27,95 éénmalig. Dit is het perfecte moment om een abonnement te nemen voor het magazine Flow.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!