Nu 8x G-Geschiedenis met 43% korting + SpecialBij G-Geschiedenis hebben ze nu een te gekke aanbieding. Tijdelijk krijg jij namelijk 8 nummers voor maar € 25,-. Daarnaast krijg je er ook nog eens een gratis special bij t.w.v. € 9,95. Reden genoeg dus om nu snel te profiteren van deze aanbieding. Vind jij de geschiedenis interessant en hou jij ook nog eens van lezen? Dan is dit magazine een echte aanrader voor jou, we hebben het dan natuurlijk over G-Geschiedenis. Dit is een super populair magazine die gaat over de geschiedenis. Heel veel mensen in Nederland vinden de geschiedenis interessant, hoe gaat is het dan als je leuk mooiste verhalen kunt lezen in één magazine.

Het tijdschrift voor mensen met een passie voor geschiedenis

Wil jij alles weten over de geschiedenis, dan is dit het magazine dat jij moet hebben. G-Geschiedenis is namelijk een super bekend magazine onder alle mensen die van de geschiedenis houden. Nu je dit abonnement kunt afsluiten met maar liefst 43% korting heb je dit abonnement nu voor maar € 25,-. Dat is natuurlijk super voordelig en direct een goede reden om nu een abonnement te nemen. Dit gave magazine telt maar liefst 68 pagina's met interessante informatie. Aangezien je er daarnaast ook nog eens een gratis special bij krijgt namelijk Stamboom & Familie t.w.v. € 9,95 wordt deze aanbieding wel heel interessant.

Top-aanbiedingen heeft nog veel meer magazine aanbiedingen

Vind jij het leuk om een abonnement te hebben op een magazine maar wil je liever niet een abonnement voor het magazine G-Geschiedenis? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor één van de andere aanbiedingen. Wij van Top-aanbiedingen hebben namelijk nog veel meer interessante aanbiedingen voor jou geselecteerd die je zeker niet mag missen. Al deze aanbiedingen kun jij hier vinden! Het kan haast niet anders dan dat er hier een mooi aanbieding tussen zit voor jou. Bekijk daarom snel alle aanbiedingen en sluit een abonnement af.