Nu tijdelijk 10 nummers Landleven voor maar € 29,50Hou jij van het echte landleven en daarnaast ook nog eens van lezen? Dan is het magazine Landleven een echte aanrader voor jou en dit magazine kun je nu voordelig thuis krijgen. Neem nu namelijk 10 nummers voor slechts € 29,50. Maar dat is nog niet alles, je krijgt er nu tijdelijk namelijk ook een gratis agenda 2021 t.w.v. € 12,95 bij. Zo wordt deze aanbieding voor het magazine Landleven in één keer wel heel interessant. Wacht daarom ook zeker niet langer en sluit nu snel dit abonnement af, goed om te weten is dat het abonnement automatisch stopt. Je zit dus nergens aan vast en dat is natuurlijk wel zo fijn.

Landleven vol met tuintips, recepten & inspiratie

Het magazine Landleven is een super populair magazine en wij van Top-aanbiedingen snappen dit wel. Het magazine is namelijk voorzien van 164 pagina's. In het magazine vind je heel veel tuintips, recepten & inspiratie. Hierdoor is het niet alleen maar ontspanning, je krijgt ook nog een nuttige informatie die je weer goed kunt gebruiken. Is er daarom ook geen enkele reden om nu niet snel dit abonnement af te nemen. Landleven is het magazine voor buitenwonen en buitenleven. Is Landleven niet het magazine voor jou zelf, dan is het ook geweldig om als cadeau te geven.

Gratis agenda 2021 t.w.v. € 12,95 bij dit abonnement

Aangezien het langzamer hand richting het einde van het jaar gaat is het altijd fijn om een agenda voor volgend jaar te krijgen. Wanneer je nu kiest voor dit abonnement van Landleven krijg je er een gratis agenda bij t.w.v. € 12,95 voor het jaar 2021. Dit is natuurlijk geweldig, want zo hoef jij niet meer een nieuwe agenda te kopen voor het nieuwe jaar. Daarnaast is de agenda ook nog eens in de stijl van buitenleven. Hij past dus perfect bij dit abonnement. Waar wacht je dus nog op, bekijk nu snel deze aanbieding en sluit dit abonnement van 10 nummers direct online af.