Nu tot wel 8 weken de krant Trouw voor maar € 4,- bij DPG MediaTrouw is misschien wel de beste krant van Nederland en deze krant kun jij nu heel voordelig lezen. Zo lees je Trouw tot wel 8 weken voor maar € 4,-. Het verschil in duur zit hem erin hoe jij de krant wilt ontvangen, je hebt keuze uit 3 opties. Het is altijd interessant om het nieuws te lezen, dit doe je natuurlijk het beste in een krant. Eén krant die jouw hoogwaardige artikelen biedt is Trouw. Dit is een zeer grote en goede krant in Nederland. Juist daarom hebben ze bij DPG Media besloten om deze te gekke aanbieding aan jou aan te bieden. Want zeg nu zelf tot wel 8 weken de krant voor maar € 4,- is natuurlijk wel heel voordelig.

Trouw Digitaal lezen 8 weken voor maar € 4,-

Tegenwoordig is alle digitaal en dus ook de krant. Zo kun je ook Trouw digitaal lezen, dit kan gratis echter kun je dan niet alle artikelen lezen. Het meerdere deel van de artikelen zijn namelijk betaald, wanneer jij nu 8 weken de krant neemt voor € 4,- kun jij deze hele periode de krant online lezen. Zo hoef je nooit meer nieuws te missen want jij kunt namelijk alle artikelen van Trouw lezen en dat is toch wel heel erg fijn. Een goede reden dus om nu snel te profiteren van deze te gekke aanbieding. Wil jij liever de krant ook op papier ontvangen? Dan zijn de 2 opties hieronder echt iets voor jou.

Zaterdag op papier 6 weken voor maar € 4,-

Wil jij iedere zaterdag de krant op papier ontvangen, dan betaal je € 4,- en ontvang je 6 weken lang de krant Trouw. Goed om te weten is dat je bij dit abonnement ook dagelijks digitaal kunt lezen. Ook op de andere dagen hoef jij dus geen nieuws te missen. Dit is natuurlijk geweldig, zo heb jij namelijk toch één keer in de week de krant in je hand en dat is ook wel erg leuk. Alle andere dagen lees je het nieuws op de website van Trouw of in de app en dat 6 weken lang. Zeker in deze tijd is het geweldig om de krant Trouw te kunnen lezen zonder beperkingen.

Maandag t/m zaterdag op papier 4 weken voor maar € 4,-

Wil jij echt zoveel mogelijk de papieren krant ontvangen? Dan kan dat ook! Kies je nu voor de papieren krant van maandag t/m zaterdag dan krijg je 4 weken de krant voor maar € 4,-. Uiteraard kun je ook bij dit abonnement gewoon dagelijks digitaal lezen. Zo blijf jij 7 dagen per week op de hoogte van het beste en laatste nieuws. Wacht daarom ook zeker niet langer, ga nu naar de website van DPG Media en kies welke optie het beste bij jou past. Vervolgens kun je de optie die jij wilt gemakkelijk en snel aanvragen.