Voor € 4,- volg je alles over de Amerikaanse verkiezingenWil jij ook alles over de Amerikaanse Verkiezingen weten? Neem dan nu een abonnement op een krant naar keus bij DPG Media. Voor slechts € 4,- ontvang jij 4 weken lang dat krant en blijf je dus op de hoogte van de verkiezingen en nog veel meer nieuws. Een krant lezen is natuurlijk altijd goed, je blijft zo namelijk op de hoogte van al het belangrijke nieuws in binnen- en buitenland. Wanneer jij nooit meer iets wil missen doe je er goed aan om nu een abonnement te nemen, want dan weet je zeker dat je al het belangrijke nieuws hebt gelezen. Met deze aanbieding heb jij het belangrijkste nieuws binnen handbereik, wacht daarom niet langer en profiteer nu snel want voor je het weet is deze aanbieding alweer verlopen. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer je net mis grijpt omdat je te laat bent. Deze aanbieding wordt mede mogelijk gemaakt voor DPG Media.

Kies uit 11 verschillende bekende kranten

Het leuke van deze aanbieding is dat je kunt kiezen uit 11 verschillende kranten. Zo heb je keuze uit de kranten Het AD, Brabants Dagblad, BN DeStem, De Gelderlander, Het ED, Het Parool, De PZC, De Stentor, Tubantia, Trouw en De Volkskrant. Zo is er altijd wel een krant bij die goed bij jou past. Alles kranten zijn in Nederland zeer bekend en delen in hoofdlijnen hetzelfde belangrijke nieuws. Echter zijn er ook kranten die zich echt onderscheiden door hetgeen te doen wat jij verwacht van een krant. Neem bijvoorbeeld Trouw, dit is de krant die achter heel veel belangrijk nieuws komt en dit tot in de puntjes uitzoekt. Wacht niet langer, bekijk nu het aanbod en profiteer van deze aanbieding.

Bepaal zelf hoe jij de krant wilt ontvangen

Het leuke van deze aanbieding is dat je keuze hebt uit verschillende abonnementen. Zo kun je kiezen uit de volgende opties hoe jij de krant wilt ontvangen:

  • Maandag t/m zaterdag op papier & dagelijks digitaal
  • Zaterdag op papier & dagelijks digitaal
  • Dagelijks digitaal en dus niet fysiek

Het maakt niet zoveel uit voor welke optie je kiest, je krijgt in alle gevallen 4 weken de krant voor slechts € 4,-. Een goede reden dus om hier nu snel van te profiteren door je krant te kiezen. Met alle kranten kun jij de komende tijd de Amerikaanse verkiezingen op de voet volgen.