Vraag nu een gratis proefversie van Max Magazine aanBij Max Magazine hebben ze nu wel een hele gave actie. Je kunt nu namelijk een gratis proefversie van Max Magazine aanvragen. Zo ontdek jij dit leuke magazine, maar je maakt ook nog eens kans op een e-reader t.w.v. € 129,-. Ben jij 50+ en ken je het Max Magazine nog niet? Dan wordt het hoogste tijd om hier kennis mee te maken door hem nu gratis aan te vragen. Het leuke van deze aanbieding is dat je een gratis proefversie ontvangt. Zo kun jij erachter komen of het Max Magazine iets voor jou is. Vind je het vervolgens een leuk magazine, dan kun je gemakkelijk en snel een abonnement afnemen. Zo kun jij iedere week genieten van het Max Magazine.

Maak kans op een Kobo e-reader t.w.v. € 129,-

Een gratis magazine is natuurlijk al geweldig. Maar deze deal is eigenlijk nog veel leuker. Wanneer jij namelijk nu een proef versie aanvraagt maak je automatisch kans op een Kobo e-reader t.w.v. € 129,-. Dit is natuurlijk een geweldige prijs die jij zeker wilt winnen. Alleen daarom al doe je er goed aan om nu snel een gratis Max Magazine aan te vragen. Want zeg nu zelf, waarom zou je dit niet doen. Dit is een geweldige aanbieding die je dan ook echt niet mag missen. Puur door een aantal gegevens achter te laten ontvang jij de proefversie van Max Magazine en maak je kans op de geweldige prijs.

Ontspan iedere week met Max Magazine

Wanneer de proef versie je bevalt dan kun je natuurlijk een abonnement nemen voor Max Magazine. In dit geval kun jij namelijk iedere week ontspannen met dit geweldige magazine. Wil jij dus ook iedere week genieten, vraag dan nu zeker snel deze gratis versie aan. Deze actie is maar tijdelijk geldig, daarom doe je er goed aan om hier nu snel gebruik van te maken. Want voor je het weet ben je te laat en kun je deze gratis proef versie niet meer aanvragen en dat is natuurlijk zonde.