Yorcom nu een gratis powerbank bij een Kobo e-readerBen jij gek van lezen maar heb jij nog geen e-reader? Dan is dit het moment om die alsnog te kopen. Koop jij namelijk nu de Kobo Clara HD of de Kobo Libra H20 dan profiteer je niet alleen van een korting, je krijg ook een gratis powerbank. Dit is natuurlijk een geweldige aanbieding van Yorcom die jij zeker niet mag missen. Goed om te weten is dat deze actie slechts tijdelijk geldig is, je kunt namelijk maar profiteren t/m 14 oktober 2020. Voor je het weet is deze aanbieding dus weer verlopen en dat wil je natuurlijk niet. Wacht daarom niet langer en maak nu gebruik van deze gave actie van Yorcom.

Kobo al jarenlang het merk onder de e-readers

Wanneer je op zoek bent naar een e-reader zal je er al snel achter komen dat Kobo één van de beste merken is. Dit merk is super populair, betaalbaar en ook nog eens van hoge kwaliteit. Alleen daarom als je deze aanbieding geweldig. Je krijgt op beide e-readers nu tijdelijk € 20,- korting, hierdoor betaal je voor de Kobo Clara HD nu € 109,- en de Kobo Libra H20 nu € 159,-. Dit is natuurlijk een geweldige prijs voor een e-reader en nu je er ook nog eens een gratis powerbank bij krijgt kun je nog langer lezen, ook onderweg. Wacht dus niet langer, ga nu snel naar de website van Yorcom en profiteer van deze te gekke aanbieding.

Altijd mooie aanbiedingen verkrijgbaar bij Yorcom

Het leuke van Yorcom is dat zij iedere keer weer verschillende te gekke aanbiedingen hebben. Zo kun jij altijd wel producten scoren met korting en daar wordt iedereen vrolijk van. Wacht daarom ook zeker niet langer en bekijk nu snel het assortiment van Yorcom en bekijk ook alle andere aanbiedingen. Natuurlijk mag je de korting op de Kobo e-readers zeker niet missen. Want deze aanbieding is op dit moment misschien wel de mooiste aanbieding die ze bij Yorcom hebben. Wees er dus snel bij want hij is maar geldig t/m 14 oktober 2020, voor je het weet ben je dus te laat en kun je niet meer profiteren.