Neem nu een abonnement voor het tijdschrift Libelle en ontspan

Aanbiedingen van Libelle

Het leukste magazine van Nederland is natuurlijk Libelle, dit is het magazine voor vrouwen die iedere week weer geïnformeerd en geïnspireerd willen worden. Wanneer je namelijk kiest voor een abonnement op het Magazine Libelle, kun je iedere week het tijdschrift op je deurmat verwachten. Zo heb jij iedere week weer een moment van ontspanning en inspiratie. Libelle staat vol met interviews, rapportages, herkenbare columns en uitgebreide dossiers die je op de hoogte houden van de nieuwste mode- en woontrends. Zo zie je maar, het Magazine Libelle staat echt vol met heel veel leuke informatie. Het is daarom zeker de moeite waard om een abonnement te nemen op dit tijdschrift. Maar Libelle is meer dan alleen maar een wekelijks magazine, wil jij weten wat? Lees dan vooral verder of ga naar de website van Libelle.

De extra bladen van Libelle in jouw abonnement

Wanneer je voor een abonnement op Libelle gaat kun je ervoor kiezen om ook nog een ander blad van Libelle te ontvangen. Ze hebben bij Libelle namelijk meer dan alleen maar het wekelijkse magazine. Zo heb je 16x per jaar een Libelle Special, deze specials hebben de volgende thema's Libelle Gezond & Gelukkig, Libelle Tuin & Zo, Libelle Lekker en Libelle Living. Ook heb je 13x per jaar de Libelle Bookazines, dit zijn complete boeken in een tijdschriftvorm. Als laatste heb je ook nog eens 6x per jaar een puzzelboek, de boekjes van Libelle Puzzelen bevatten heel veel leuke en populaire puzzels. Kies dus snel jouw Libelle abonnement met daarbij één van de extra bladen. Uiteraard ben je niet verplicht een abonnement te nemen met één van de extra bladen. Als jij liever alleen het weekblad Libelle wilt ontvangen, dan kun je daarvoor kiezen.

Een libelle abonnement met korting

Heel leuk natuurlijk een abonnement voor Libelle, maar als abonnee wil jij dan natuurlijk wel profiteren van een mooie aanbieding. Gelukkig is dat ook het geval bij Libelle, want als je een abonnement neemt ben je voor ieder blad goedkoper uit dan dat je een los nummer in de winkel koopt. Dit is dan ook direct je eerste besparing. Daarnaast hebben ze geregeld een Libelle abonnement met een leuk cadeau, denk bijvoorbeeld aan een mooie damestas. Heb jij al een abonnement, dan weet je als geen ander hoe leuk een abonnement is voor Libelle. Doe daarom eens een Libelle abonnement cadeau, de ontvanger gaat zeer zeker net zo genieten als jij doet.

Kies een libelle abonnement

Wat een fantastische aanbieding van Libelle. Neem je nu een abonnement met 56x Libelle dan krijg je er een gratis Shabbies Amsterdam tas t.w.v. € 199,95 bij. Dit abonnement kost slechts € 17,50 per maand en is dus super voordelig.
Gratis Shabbies tas
Bij Magazine.nl hebben ze ook deze keer weer een geweldige aanbieding. Nu namelijk 8x Libelle Specials + Hema cadeaukaart t.w.v. € 10,- voor maar € 25,- eenmalig. Dat is nog eens een gave magazine aanbieding. Profiteer nu snel van deze aanbieding want voor je het weet is die weer verlopen.
Gratis Hema cadeaubon
Wat een gave aanbieding hebben ze nu weer bij Sanoma. Ze hebben namelijk zomervoordeel en dus kun je heel voordelig een tijdschrift abonnement nemen. Je kunt kiezen uit 12 verschillende tijdschriften, na je keus ontvang je 6 nummer van het door jou gekozen magazine voor maar € 10,-.
6 nummers voor € 10,-
Vind jij het magazine Libelle ook helemaal geweldig? Dan is deze speciale aanbieding echt iets voor jou. Je hebt nu namelijk 112x Libelle voor slechts € 16,95 per maand. Dit abonnement heeft een duur van 2 jaar, al die tijd kun jij dus genieten van het leukste magazine van Nederland.
Abonnement voor Libelle