Geef je kinderen een voorsprong met de online cursussen van Loi Kidzz

Aanbiedingen van Loi Kidzz

Leren is erg belangrijk en zeker voor kinderen. Door te leren ontwikkelen kinderen zich waardoor ze later als ze groot zijn meer zekerheid hebben voor een goede baan. Maar dat is niet alles, door te leren worden zo ook socialer. Leren is niet voor niks verplicht in Nederland. Maar veel kinderen vinden leren ook leuk en naast leren houden ze ook van gamen. Bij Loi Kidzz hebben ze dit heel slim gecombineerd. Zo leren kinderen bij Loi Kidzz door het spellen van leer games. Bij Loi Kidzz hebben ze verschillende leuke cursussen voor kinderen die ook nog eens scherp geprijsd zijn, zo kan ieder kind leren met plezier.

Loi Kidzz is opgericht in 2005 en is onderdeel van de Leidse Onderwijsinstelling. Zij willen maar al te graag een bijdragen leveren aan de ontwikkeling van kinderen. LOI Kidzz is geen vervanging van de basisschool maar het is een toevoeging voor de kinderen die daar behoefde aan hebben. De cursussen van Loi Kidzz zijn erg leerzaam maar daarnaast ook nog eens superleuk en van hoge kwaliteit.

Leren typen met online spionnenavontuur

Bij Loi Kidzz hebben ze o.a. een typecursus dit is van groot belang aangezien tegenwoordig bijna alles gedaan wordt op een computer of laptop. Wanneer ze ouder zijn zullen ze hier dus veel gebruik van maken. Als ze op jonge leeftijd al goed leren typen is dat later een groot voordeel. Met de typecursus van Loi Kidzz leren kinderen thuis zelfstandig blind typen. Uit verschillende onderzoeken wijst uit dat wanneer kinderen snel, blind en met tien vingers kunnen typen de schoolresultaten verbeteren. Met deze cursus van Loi Kidzz bied jij jouw kind dus een mooie voorsprong.

De voordelen:

  • Kinderen leren thuis zelfstandig typen
  • Loop zelf virtueel rond op school
  • Motivatie door gamend leren
  • Leren typen met online spionnenavontuur

De taalcursussen Spaans en Engels van Loi Kidzz

Zoals iedereen weet is Engels de wereldtaal, deze taal wordt dus in vele landen gesproken. Wanneer je kinderen goed Engels kunnen spreken, schrijven en lezen hebben ze hier heel veel profijt van. Maar ook Spaans is een taal die in veel landen gesproken wordt, wanneer je kind dus makkelijk talen kan leren is het goed om ook Spaans te leren. Bij Loi Kidzz hebben ze taalcursussen voor Spaans en Engels.

De meeste kinderen leren makkelijk een nieuwe taal, bied daarom jouw kind ook deze kans. Bij Loi Kidzz beleven ze een avontuur terwijl ze Engels of Spaans leren. Zo is leren leuk, motiverend en bewezen effectief. Bij Loi Kidzz leren ze woorden en zinnen over alledaagse onderwerpen zodat ze het ook echt kunnen gebruiken. Door gebruik te maken van een taalcursus van Loi Kidzz bied je ze een voorsprong op school

De voordelen van een taalcursus:

  • Vergroot de woordenschat en spreekvaardigheid
  • Ontwikkeld voor groep 5, 6 en 7
  • Motiverend door gamend leren én een echt diploma!

Bekijk nu snel alle cursussen op de website van Loi Kidzz en profiteer direct van de beste aanbiedingen. Want bij Loi Kidzz hebben ze bijna altijd wel een mooie aanbieding.

Bezoek Loi Kidzz

LOI Kidzz Typen Regulier

€ 139.00

Een voorsprong voor je kind? Met de typecursus van LOI Kidzz leert je kind thuis in een online avontuur blind typen. Een onmisbare vaardigheid voor het leven. Met diplomagarantie!
Bekijk op LOI Kidzz
LOI Kidzz Typen voor middelbare scholen

€ 139.00

Zit je kind op het middelbaar onderwijs? Zorg voor tijdwinst met de typecursus van LOI Kidzz! Je kind leert in een online avontuur supersnel typen. Een onmisbare vaardigheid voor het leven. Met diplomagarantie!
Bekijk op LOI Kidzz
LOI Kidzz Typen Dyslexie

€ 139.00

Heeft je kind dyslexie? Juist voor kinderen met dyslexie is een goede typevaardigheid belangrijk. LOI Kidzz biedt de leukste typecursus voor kinderen met dyslexie. In een online avontuur leert je kind thuis spelenderwijs supersnel blind typen. Met vergrote letters, een speciaal lettertype, extra audio-ondersteuning en aangepaste oefenvormen.
Bekijk op LOI Kidzz
LOI Kidzz Engels

€ 139.00

Een voorsprong voor je kind? Leer thuis Engels bij LOI Kidzz. Je kind beleeft een online avontuur. En leert Engels door het grote mysterie op te lossen!
Bekijk op LOI Kidzz
LOI Kidzz

€ 99.00

Een voorsprong voor je kind? LOI Kidzz, onderdeel van de LOI, heeft speciaal voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar de leukste thuiscursussen ontwikkeld: Typen, Engels, Spaans en meer. Je kind beleeft een online avontuur en leert spelenderwijs. Profiteer tijdelijk van aantrekkelijke kortingen!
Bekijk op LOI Kidzz
LOI Kidzz Spaans

€ 139.00

Een voorsprong voor je kind? Leer thuis Spaans bij LOI Kidzz. Je kind beleeft een online avontuur. En leert Spaans door het grote mysterie op te lossen!
Bekijk op LOI Kidzz
LOI Kidzz Online bijles

€ 99.00

Met de cursus Online bijles oefent je kind alle leerstof van groep 7 en groep 8. Met een superhelden-avontuur, uitleg in filmpjes en games. Deze cursus geeft zelfvertrouwen en is een goede voorbereiding op de Eindtoets.
Bekijk op LOI Kidzz

Een typecursus speciaal voor kinderen, dat is wat LOI Kidzz jou aanbied. Met de typecursus van LOI Kidzz wordt leren typen nog leuker. Neem de typecursus nu af en krijg € 30,- korting.
Schrijf nu in